Boligadvokat i Solrød strand

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra boligadvokater i Solrød strand
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede advokater
  • Spar nemt 40 pct på en grundig advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudFå 3 tilbud fra boligadvokat i Solrød og spar penge

22. december 2017. Det er nemt, gratis og tidsbesparende at indhente 3 tilbud fra boligadvokater i Solrød Strand. Har du behov for juridisk assistance til forældrekøb, flexlån, grundskyld, gældspleje, infrielsesværdi, kontantpris, konvertering, købstilbud eller udarbejdelse af lejekontrakt?
Uanset typen af boligsag kan du kvit og frit indlægge en opgave til en professionel boligadvokat her på siden - ingen sag er for lille eller for stor. Fortæl blot, hvad din boligsag går ud på (gerne i detaljer), så sender vi sagen videre til vores samarbejdspartnere.
På den måde får du gratis 2-3 attraktive tilbud fra boligadvokater i Solrød Strand. Opret din opgave på mindre end 4 minutter i en nem og overskuelig kontaktformular. Få nemt op til 32 procent rabat på din boligadvokatopgave. Vi har altid åbent. Du er velkommen tilbage.

Spar bilen væk og få råd til en større bolig

Forestil dig, at en bil tynger på det månedlige budget med 3.500 kr. Udgiften til offentlig transport er i stedet 1.000 kr. om måneden. De resterende 2.500 kr. kan så, alt efter behov, bruges til fx en bolig, hvor kontantprisen er ca. 600.000 kr. større.
Regnestykket er baseret på et 4% obligationslån over 30 år med en nettoydelse på ca. 2.500 kr. om måneden. Eller mon ikke de årligt opsparede 30.000 kr. kunne bruges til en skøn ferie sydpå, når vejret herhjemme er for koldt og trist?
Mulighederne kan være ganske spændende, hvis du beslutter dig for at omlægge dine transportvaner. Omkring den specifikke bolig er der flere ting, du skal overveje. Bil og transport er nemlig en stor udgift for mange mennesker.

Indtast din boligsag på 3 min i online skemaet

Få juridisk hjælp til din boligsag, uanset hvor i Solrød kommune du bor:
  • Jersie Strand
  • Karlstrup
  • Jersie
  • Kirke Skensved
  • Havdrup

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2680 Solrød strand
Lindahl Holding Advokatanpartsselskab
Ingholtsvej 5
2680 Solrød Strand
CVR: 32825850
Hjemmeside
Advokatfirmaet H E Andersen & Co
Solrød Strandvej 79
2680 Solrød Strand
CVR: 15768541
Hjemmeside
Advokatfirmaet Plinius
Østre Grænsevej 47
2680 Solrød Strand
CVR: 30018079
Hjemmeside