Boligadvokat Slagelse

  • Få 3 skarpe tilbud fra boligadvokater i Slagelse
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste advokater
  • Spar hurtigt 40 pct på en solid advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Bestil 3 gratis fantastiske boligadvokat tilbud i Slagelse

2. juli 2018. På 3advokattilbud.dk kan du - helt gratis - indhente 3 tilbud på boligadvokat opgaver og få information om de forskellige arbejdsområder, som boligadvokater arbejder med. 3advokattilbud.dk er altid helt uforpligtende og fuldt ud gratis at anvende.
Du udfylder blot onlineformularen på 3 min og forteller om din sag. Når vi har modtaget sagen og behandlet den, bliver den distribueret videre til vores godkendte samarbejdspartnere i Slagelse området. Maksimalt 3 boligadvokater kan byde på din sag.
Det gør de online og modtager derefter dine kontaktoplysninger. Herefter er din sag udelukkende et anliggende mellem dig og de pågældende boligadvokater i Slagelse. Det er helt frivilligt, om du vil benytte dig af de modtagne tilbud. Spar 27 procent.

Eksempel på forhandling om ikke-lovlig carage

Ejendomsmægler: Godkendelse af garagen kan sælger ikke skaffe. Den har stået der i over 25 år og til dato har ingen brokket sig.
Du kan returnere bolden roligt: Ja, jeg har også umiddelbart svært ved at forestille mig, at naboer pludselig skulle have indvendinger efter 25 år. Kunne det være en idé, hvis sælger så til gengæld lod os overtage alle former for haveredskaber og værktøj, som findes på ejendommen. Så vil jeg, hvis situationen skulle opstå, føle, jeg har opnået en kompensation.
Du kan beholde bolden: Det har jeg meget svært ved at acceptere. Garagen er vigtig for mig, idet jeg har to biler. Så er jeg nok nødt til at se mig om efter en anden ejendom, for bare risikoen for at skulle fjerne sne fra bilerne om morgenen, det vil jeg ikke have hængende over mig. Da sælger ikke vil kompensere for den risiko, så vil jeg revurdere, om det er det rigtige køb. Jeg vender tilbage.

Undgå at spilde en masse tid - få 3 tilbud

Du kan få boligadvokatbistand til din sag over hele Slagelse kommune:
  • Magleby
  • Boeslunde
  • Dalmose
  • Flakkebjerg
  • Gimlinge

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4200 Slagelse

Advokat-Service.dk
Egevej 18
4200 Slagelse
CVR: 32610706
Hjemmeside
Advokat Leif Vilhelm Arnesen
Ndr.Ringgade 70 C
4200 Slagelse
CVR: 19963144
Hjemmeside
Advokatfirmaet Dybdahl Andersen
Ndr.Ringgade 70 A
4200 Slagelse
CVR: 25615816
Hjemmeside