Boligadvokat i Skovlunde

  • Få 3 sikre tilbud fra boligadvokater i Skovlunde
  • Du får kun tilbud fra potentielle advokater
  • Spar mindst 35 pct på en seriøs advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudFind en dygtig boligadvokat i Skovlunde med 3 tilbud

22. december 2017. Vær konkret og få et bedre boligadvokat tilbud i Skovlunde. Beskriv så konkret som muligt, hvorfor du har brug for boligadvokatservice. Du bør dog ikke indtaste personfølsomme oplysninger da opgaven sendes til mange boligadvokatkontorer.
Din opgave sendes til de relevante boligadvokatfirmaer og selvstændige boligadvokater i Skovlunde, vi har i vores system. Herefter kan maksimalt tre boligadvokater ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at komme med et tilbud. Du får kun tilbud fra godkendte boligadvokater.
Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en boligadvokatsag. Hvis ingen af tilbuddene passer dig, behøver du slet ikke at acceptere nogen af dem. Opret din opgave online nu på mindre end 5 minutter og få 3 konkurrencedygtige tilbud på 34 timer.

Køb af ejendomme i forskellige byggestile

Med byggestil tænkes der primært på det meget forskellige udseende et hus har, alt efter om det er opført i mursten, træ eller gasbeton. Samt hvilken tagkonstruktion, der er valgt; det flade built-up-tag, det palæ-agtige manzardtag eller en traditionel høj rejsning.
Som ejendomsmægler er et hus i ren gasbeton normalt en lidt svær bolig at sælge, fordi de fleste herhjemme ikke synes, at det er pænt. Vi har heldigvis oplevet mange kreative købere, som har set fordelen i at pudse uden på gasbetonen, så ejendommen i stedet får elegante hvide facader.
Mange siger om et built-up tag, at de altid er utætte. Vores erfaring er, at det hører fortiden til. Tagpap-løsningerne var for skrøbelige førhen, og det gjorde ikke situationen meget bedre, at man smed flere tons sten ovenpå, som kunne bore sig ned igennem tagpappet i sommervarmen.

Indsend din advokatopgave i dag

Her er en række arbejdsområder som typisk varetages af boligadvokater i Skovlunde.
  • Indskydergarantiordning
  • Kontant lån
  • Købstilbud
  • Moms og afgifter
  • Rentesatser

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2740 Skovlunde
Advokatfirmaet Henrik Ravnild
Frederikssundsvej 159
2700 Brønshøj
CVR: 28652070
Hjemmeside
Christian G. Carlsen Advokat ApS
Herlev Hovedgade 201 A
2730 Herlev
CVR: 29202982
Hjemmeside
Advokat Arne Gottlieb
Bygholmvej 14
2720 Vanløse
CVR: 28565720
Hjemmeside