Boligadvokat i Skjern

  • Få gratis 3 billige tilbud fra boligadvokater i Skjern
  • Udfyld Udfyld formularen online på mindre end 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede boligadvokater

Få 3 tilbud

Få 3 advokattilbud fra lokale boligadvokater i Skjern

3. august 2017. Har du en boligadvokatopgave, som du ønsker udført af en godkendt boligadvokat i Skjern, skaffer vi gerne tre billige tilbud. Du indtaster blot din opgave i skemaet på 4 minutter. Så påtager vi os, at finde de 3 bedste boligadvokatfirmaer i Skjern, som får lov at byde på din boligsag.
Det er ikke nemt, selv at skulle ringe rundt til en række boligadvokater i Skjern og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad dette arbejde til os og sæt dig i stedet på terrassen med et glas kølig rosévin og afvent, at tre tilbud dumper ind i din indbakke.
Herefter kan du i ro og mag læse de modtagne henvendelser igennem og beslutte, om du ønsker at benytte et af tilbuddene. Du er også velkommen til at afvise alle tilbud. Vores service er fuldstændig gratis og uforpligtende for private.

Punkt 7 i købsaftalen: Gæld uden for købesummen

Her er det vigtigt, at der ikke er nogen gæld. Ved køb af ejerlejligheder kan du nogle gange være nødsaget til at overtage lejlighedens del af ejerforeningens fælles gæld til fx facaderenoveringer eller lignende. Det bør så afspejle sig i en tilsvarende lavere købesum, end hvis det var et beløb, som sælger kunne indfri i forbindelse med dit køb.
Ud over købsaftalen, oplysning om fortrydelsesret samt tilbud om betaling af halv ejerskifteforsikring skal ejendomsmægleren liste samtlige dokumenter, der indgår til understøttelse af oplysningerne i købsaftalen og som bilag til anden nødvendig information, og udlevere det til køberen. Generelt bør du læse hele købsaftalen igennem. For jo mere du læser des mere ro i sjælen, tror vi, du får.

Du får kun tilbud fra kompetente boligadvokater

Godkendte boligadvokater i Skjern håndterer mange forskelligartede sagstyper f.eks:
  • Renteændring
  • Lukket bud
  • Hovedstol
  • Erklæring om adkomst
  • Ejendomme

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6900 Skjern
Advokatfirmaet Bjarne E. Bødtker
Erhvervsparken 7
6900 Skjern
CVR: 20035331
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henrik Thorstholm
Østergade 5
6900 Skjern
CVR: 30444221
Hjemmeside
Kirk Larsen & Ascanius
Bredgade 67
6900 Skjern
CVR: 33646925
Hjemmeside