Boligadvokat i Skive

  • Få gratis 3 stærke tilbud fra boligadvokater i Skive
  • Udfyld Udfyld online skemaet på kun 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede boligadvokater

Få 3 tilbud

Eksempel på tilbud om køb af ejerbolig

3. august 2017. Kontantpris: Udbudspris for ejendommen er 4.575.000 kr. På baggrund af ejendommens kvadratmeter samt generelle stand, har jeg i samarbejde med min bankrådgiver besluttet, at 4.225.000 kr. er den korrekte pris for ejendommen. Dette er for, at min bank kan godkende budget og finansiering.
Jeg ser frem til at modtage sælgers accept af ovenstående. Min bank står klar med de fornødne garantier, når sælgers accept er kommet til bankens kendskab, idet det dog er en yderligere betingelse for handelens gennemførelse, at min bank/ realkreditinstitut kan yde de nødvendige lån og garantier efter en besigtigelse af ejendommen. Uanset om du er køber eller sælger af en ejendom eller en grund, er der mange juridiske forhold, som du skal tage stilling til.

Ejerlejlighedsskema

Ejerlejlighedsskemaet er et særdeles vigtigt skema, hvor du får de nyeste informationer om ejerforeningen fra ejerforeningens administrator. Her kan du bl.a. få bekræftet, at fællesudgifterne er de samme som i salgsopstillingen.
Det er vigtigt at tjekke, om der foreligger ekstraordinære udgifter, som ikke er indeholdt i indeværende regnskabsår. Blandt de mange spørgsmål, som besvares, er fx om den nuværende ejer skylder ejerforeningen penge, hvilken varmeforsyning der er, om husdyr er tilladt, hvilke antenneforhold og nuværende forsikringsforhold ejendommen har.
Se efter, om der foreligger oplysninger om kommende forbedringsarbejder, som må antages at medføre forhøjede fællesudgifter. Få et så præcist svar som muligt fra administrator.

Lad erfarne advokatfirmaer hjælpe med din boligsag

Eksempler på byer i Skive kommune, hvor du kan bestille 3 boligadvokat tilbud:
  • Håsum
  • Ramsing
  • Spøttrup
  • Krejbjerg
  • Jebjerg

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7800 Skive
Advokathuset Funch & Nielsen
Resenvej 83
7800 Skive
CVR: 37120669
Hjemmeside
Landbo Limfjord
Resenvej 85
7800 Skive
CVR: 26243076
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jeppe L Jepsen ApS
Thinggade 3
7800 Skive
CVR: 14263837
Hjemmeside