Boligadvokat i Skævinge

  • Få gratis 3 skarpe tilbud fra boligadvokater i Skævinge
  • Udfyld Udfyld onlineskemaet på mindre end 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste boligadvokater

Få 3 tilbud

Tilbud fra professionelle boligadvokater

3. august 2017. At finde en seriøs boligadvokat i Skævinge er nok ikke helt så enkelt som du måske tror. Det er ikke alle boligadvokater, der er kendetegnet ved et godt ry og hvad koster det faktisk at få løst en boligsag af en lokal boligadvokat i Skævinge? Løsningen findes lige her på 3advokattilbud.dk!
Her kan du nærmere bestemt få 3 skarpe tilbud fra professionelle boligadvokater. Det eneste du skal foretage dig, er at indtaste din boligsag i kontaktformularen på 3 minutter. Så modtager du 3 seriøse tilbud som du frit kan vælge fra eller til.
Måske er din boligsag indviklet? Så bør du i detaljer forklare sagen så nøjagtigt som muligt, så kun boligadvokater med de rigtige kompetencer reflekterer på din sag. Er din sag en standardsag, kan du vælge den laveste pris. Mere vanskelige sager bør ikke være afhængige af prisen men på boligadvokatens kompetencer.

Forurenede grunde

Grunde kan være forurenet i forskellig grad. Det kan både være en forurening, som svarer til eller er mindre skadelig, end hvad vi almindeligvis indånder via vores luftveje. Men det kan også være så problematisk, at der skal gøres noget ved det. I så fald har sælger mulighed for at indgå i værditabsordning.
Værditabsordningen kan træde i kraft, når sælger har erhvervet ejendommen i forurenet stand, uden at sælger vidste, eller burde vide, at grunden var forurenet. For dig som køber betyder det, at sælger og amtet i fællesskab skal betale oprensning og dække omkostningerne hertil.
Så hvis du som køber falder for drømmeboligen på en grund, der er registreret jævnfør jordforureningsloven, er det vigtigt, at sælger tilmelder sig værditabsordningen, inden købet gennemføres. På den måde kan sælgers tilmelding til værditabsordningen overdrages til dig som køber.

Det er nemt og hurtigt at få tre advokattilbud

Oversigt med eks. på boligadvokatsager som boligadvokater i Skævinge særlig gerne påtager sig.
  • Boligfinansiering
  • Byggesager
  • Finansieringsret
  • Kursgevinst
  • Løbetid

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3320 Skævinge
Hessner Advokatanpartsselskab
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 37932647
Hjemmeside
Advokat Vang Siegumfeldt
Strøvej 63 B
3320 Skævinge
CVR: 25394518
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hessner
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 58487015
Hjemmeside