Boligadvokat i Skævinge

  • Få 3 sikre tilbud fra boligadvokater i Skævinge
  • Du får kun tilbud fra velegnede advokater
  • Spar nemt 25 % på en fleksibel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudBoligadvokat tilbud i Skævinge ➤ 3advokattilbud.dk

22. december 2017. At finde en seriøs boligadvokat i Skævinge er nok ikke helt så enkelt som du måske tror. Det er ikke alle boligadvokater, der er kendetegnet ved et godt ry og hvad koster det faktisk at få løst en boligsag af en lokal boligadvokat i Skævinge? Løsningen findes lige her på 3advokattilbud.dk!
Her kan du nærmere bestemt få 3 skarpe tilbud fra professionelle boligadvokater. Det eneste du skal foretage dig, er at indtaste din boligsag i kontaktformularen på 3 minutter. Så modtager du 3 seriøse tilbud som du frit kan vælge fra eller til.
Måske er din boligsag indviklet? Så bør du i detaljer forklare sagen så nøjagtigt som muligt, så kun boligadvokater med de rigtige kompetencer reflekterer på din sag. Er din sag en standardsag, kan du vælge den laveste pris. Mere vanskelige sager bør ikke være afhængige af prisen men på boligadvokatens kompetencer.

Forurenede grunde

Grunde kan være forurenet i forskellig grad. Det kan både være en forurening, som svarer til eller er mindre skadelig, end hvad vi almindeligvis indånder via vores luftveje. Men det kan også være så problematisk, at der skal gøres noget ved det. I så fald har sælger mulighed for at indgå i værditabsordning.
Værditabsordningen kan træde i kraft, når sælger har erhvervet ejendommen i forurenet stand, uden at sælger vidste, eller burde vide, at grunden var forurenet. For dig som køber betyder det, at sælger og amtet i fællesskab skal betale oprensning og dække omkostningerne hertil.
Så hvis du som køber falder for drømmeboligen på en grund, der er registreret jævnfør jordforureningsloven, er det vigtigt, at sælger tilmelder sig værditabsordningen, inden købet gennemføres. På den måde kan sælgers tilmelding til værditabsordningen overdrages til dig som køber.

Det er nemt og hurtigt at få tre advokattilbud

Oversigt med eks. på boligadvokatsager som boligadvokater i Skævinge særlig gerne påtager sig.
  • Boligfinansiering
  • Byggesager
  • Finansieringsret
  • Kursgevinst
  • Løbetid

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3320 Skævinge
Andersen & Svendsen advokater
Torvet 4B
3300 Frederiksværk
CVR: 21263982
Hjemmeside
Jacob Berner Rue
Harløsevej 17
3320 Skævinge
CVR: 27876749
Hjemmeside
Hessner Advokatanpartsselskab
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 37932647
Hjemmeside