Boligadvokat i Sjælland

  • Få 3 favorable tilbud fra boligadvokater i Sjælland
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste advokater
  • Spar op til 15 pct på en reel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudIndhent 3 gratis stærke boligadvokat tilbud på Sjælland

22. december 2017. Få 3 supergode boligadvokattilbud - gratis og uforpligtende - fra boligadvokater på Sjælland. Udfyld onlineformularen på under 3 minutter og beskriv dit behov for boligadvokathjælp. Herefter modtager du inden for kort tid 3 tilbud fra professionelle boligadvokat firmaer på Sjælland, der gerne vil tilbyde hjælp til din boligopgave.
På denne måde kan du spare op til 18% på boligadvokatsalæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud hos lokale boligadvokatfirmaer. Sjælland er som bekendt Danmarks største ø men vi dækker hele Sjælland lige fra Sjællands Odde til Karrebæksminde og fra Halskov til Kongelunden. Uanset hvor du bor på Sjælland, finder vi den helt rigtige boligadvokat til netop din boligsag.

Eksempel på forhandling om udbedring af K3 ved boligkøb

Mægler: Sælger accepterer ikke, er, at han skal udbedre de få K3 skader, der er registreret i tilstandsrapporten.
Du kan returnere bolden stille og roligt: Jeg kan godt se, at i sælgers alder er det ikke noget, man bare lige selv får fikset. Men løses - det skal det altså, helst hurtigt, inden der opstår yderligere skader. Da jeg godt kan lave en del af det selv, kan jeg acceptere, at vi slår halv skade om beløbet, som så skal refunderes over refusionsopgørelsen.
Du kan beholde bolden: Det har jeg meget svært ved at acceptere, især da det jo tydeligt er noget, sælger er bekendt med. Det er jeg nødt til at tænke over. Umiddelbart ser jeg som den eneste løsning, at kontantprisen og udbetalingen skal yderligere ned, da jeg ellers ikke har likviditet nok til at sikre ejendommen mod fremtidige skader. Det må jeg tænke over og vende tilbage til dig.

Benyt dig af denne gratis service

Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis indhente tilbud fra boligadvokater på Sjælland indenfor en lang række områder f.eks.:
  • Realkreditinstitutter
  • Nybyggeri
  • Lånemarkedet
  • Lejeret
  • Kreditvurdering

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4160 Sjælland
Hans Henning Andersen
Kulerupvej 11
4140 Borup
CVR: 11484107
Hjemmeside
Advokatfirmaet Thusholdt
Gl.Torv 2
4200 Slagelse
CVR: 77780815
Hjemmeside
Advokat Martin Vangkilde Hansen
Alleen 11 A
4180 Sorø
CVR: 85223313
Hjemmeside