Boligadvokat Sjælland

  • Få 3 stærke boligadvokat tilbud Sjælland
  • Du får udelukkende tilbud fra velegnede advokater
  • Få nemt 27 pct i rabat på seriøs boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Sjælland tilbud
Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Sjælland

Trælløsevej
Gelstedvej
Langkærgårdsvej
Tingbakken
Mågevænget
Hybenvænget
Nederlandsvej
Møllerstræde
Bjergbakken
Tybjerglillevej
Isaksvej
Guldagervej
Nørregårdsvej
Birkebakken
Hovvej
Jeppevej
Syrenvænget
Nellikevænget
Ulstrupvej
Hammervej

Indhent 3 gratis stærke boligadvokat tilbud på Sjælland

Få 3 supergode boligadvokattilbud - gratis og uforpligtende - fra boligadvokater på Sjælland. Udfyld onlineformularen på under 3 minutter og beskriv dit behov for boligadvokathjælp. Herefter modtager du inden for kort tid 3 tilbud fra professionelle boligadvokat firmaer på Sjælland, der gerne vil tilbyde hjælp til din boligopgave. Du kan få 18-21 procent i rabat på en boligadvokat på Sjælland med 3 konkrete tilbud i lommen.
Bruger du 3advokattilbud.dk´s gratis tjeneste, kan du spare op til 18% på boligadvokatsalæret i forhold til de gængse timepriser hos de fleste boligadvokatfirmaer. Sjælland er som bekendt Danmarks største ø men vi dækker hele Sjælland lige fra Sjællands Odde til Karrebæksminde og fra Halskov til Kongelunden. Uanset hvor du bor på Sjælland, finder vi den helt rigtige boligadvokat til netop din boligsag.

Eksempel på forhandling om udbedring af K3 ved boligkøb

Mægler: Sælger accepterer ikke, er, at han skal udbedre de få K3 skader, der er registreret i tilstandsrapporten.
Du kan vælge at returnere bolden ganske forsigtigt: Jeg kan godt se, at i sælgers alder er det ikke noget, man bare lige selv får fikset. Men løses - det skal det altså, helst hurtigt, inden der opstår yderligere skader. Da jeg godt kan lave en del af det selv, kan jeg derfor godt acceptere, at slå halv skade om det beløb, som så skal refunderes over refusionsopgørelsen.
Du kan beholde bolden: Det har jeg meget svært ved at acceptere, især da det jo tydeligt er noget, sælger er bekendt med. Det er jeg nødt til at tænke over. Umiddelbart ser jeg som den eneste løsning, at kontantprisen og udbetalingen skal yderligere ned, da jeg ellers ikke har likviditet nok til at sikre ejendommen mod fremtidige skader. Det må jeg tænke over og vende tilbage til dig.

Benyt dig af denne gratis service

Her på internetportalen 3advokattilbud.dk kan man 100% gratis indhente tiltalende tilbud fra effektive boligadvokater på Sjælland. Det kunne for eksempel være nogle af disse emner.:
  • Realkreditinstitutter
  • Nybyggeri
  • Lånemarkedet
  • Lejeret
  • Kreditvurdering

Få 3 Boligadvokat Sjælland tilbud


Eksempel på lokal boligadvokat Sjælland

Advokatgården Sorø I/S
Torvet 4
4180 Sorø
CVR: 64063413
Hjemmeside
thurø wegener Advokater
Korsgade 1
4200 Slagelse
CVR: 30703197
Hjemmeside
Advodan Slagelse I/S
Ndr.Ringgade 7
4200 Slagelse
CVR: 21356530
Hjemmeside