Boligadvokat Silkeborg

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Silkeborg
  • Du får kun tilbud fra solide advokater
  • Spar mindst 25 procent på en certificeret boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Silkeborg tilbud
Ageras Advokattilbud

Få 3 gratis tilbud fra rutinerede boligadvokat i Silkeborg

Brug den gratis webservice her på 3advokattilbud.dk til at få 3 gennemarbejde tilbud på din sag. Boligadvokat firmaer i Silkeborg løser alle typer af sager lige fra ejerboligfinansiering, flexlån og indfrielsesværdi til kurssikring, mortifikation af ejerpantebreve og værditabsordning. Spar 35% på en boligadvokat.
Pantebrevslån (Kurs 100-pantebreve): Hvis køber i forbindelse med handlen opkøber sælgerpantebrevet kontant, kan han f.eks. finansiere det med en anden type pantebrevslån. De såkaldte kurs 100-pantebreve.
Et kurs 100-pantebrev ligner på mange måder et sælgerpantebrev, men låntager får hele det lånte beløb udbetalt til kurs 100 - deraf navnet. Til gengæld er renten højere end på sælgerpantebrevet. Til gengæld for det manglende kurstab har kurs 100-pantebrevet ofte særlige indfrielsesvilkår, som er renteafhængige.

Forældrekøb som pensionsopsparing

Et forældrekøb kan være en god start på en pensionsopsparing. Rent investeringsmæssigt vil den første lejlighed kunne ligge til grund for senere hen at opkøbe den næste lejlighed, ligeledes til udlejning. Det kræver blot, at lejligheden er steget i værdi, så du kan tage lån i den til udbetalingen på den næste lejlighed.
Sådan kan du stille og roligt blive ved med at investere i fast ejendom uden den store risiko, fordi du gør det lidt ad gangen over mange år. Prøv at forestille dig, at du over 15 år får investeret i fem lejligheder, som du beholder i 20 år.
Det er sandsynligt, at de undervejs både stiger og falder i værdi, men i sidste ende vil resultatet være en pæn værdistigning på din investering. Samtidig har lejerne i gennem årene været med at betale dine afdrag, så du typisk efter 20 år vil sidde tilbage med en lille restgæld, og dermed en god pensionsopsparing.

Danske advokater har mange forskellige arbejdsområder

Boligadvokater i Silkeborg kommune giver gerne tilbud på assistance til boligsager i hele kommunen:
  • Bryrup
  • Balle Kirkeby
  • Funder
  • Skægkær
  • Kragelund

Få 3 Boligadvokat Silkeborg tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8600 Silkeborg

Advokatfirmaet Gudberg
Markedsgade 6 B
8600 Silkeborg
CVR: 32634222
Hjemmeside
Dons & Carlsen ApS
Sølystvej 57
8600 Silkeborg
CVR: 34698767
Hjemmeside
Carlsen Advokatanpartsselskab
Sølystvej 57
8600 Silkeborg
CVR: 33075650
Hjemmeside