Boligadvokat Silkeborg

  • Få 3 fantastiske tilbud fra boligadvokater i Silkeborg
  • Du får kun tilbud fra certificerede advokater
  • Spar hurtigt 35 % på en grundig advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 gratis tilbud fra rutinerede boligadvokat i Silkeborg

12. juli 2018. Ejendomsmæglere i Silkeborg har ikke den bedste anseelse og det er måske ikke helt uden grund. Mange mennesker er misfornøjede med ejendomsmægleren ved køb af hus. Heldigvis er det muligt at klage til Klagenævnet for Ejendomsformidling, som behandler klager fra danskere over ejendomsmæglere.
I 2016 fik organet samlet 150 klager, hvoraf 76 klagere fik medhold i deres klage. Det kan altså godt betale sig at indsende en klage, hvis man ikke er tilfreds med den købsproces du har afsluttet.
Hvis du vil klage over en hushandel i Silkeborg, så få professionel hjælp fra en kompetent boligadvokat. Hun kan råde dig til, hvad der er det bedste at gøre i den givne situation og ligeledes føre sagen for dig, hvis den ender i byretten.

Forældrekøb som pensionsopsparing

Et forældrekøb kan være en god start på en pensionsopsparing. Rent investeringsmæssigt vil den første lejlighed kunne ligge til grund for senere hen at opkøbe den næste lejlighed, ligeledes til udlejning. Det kræver blot, at lejligheden er steget i værdi, så du kan tage lån i den til udbetalingen på den næste lejlighed.
Sådan kan du stille og roligt blive ved med at investere i fast ejendom uden den store risiko, fordi du gør det lidt ad gangen over mange år. Prøv at forestille dig, at du over 15 år får investeret i fem lejligheder, som du beholder i 20 år.
Det er sandsynligt, at de undervejs både stiger og falder i værdi, men i sidste ende vil resultatet være en pæn værdistigning på din investering. Samtidig har lejerne i gennem årene været med at betale dine afdrag, så du typisk efter 20 år vil sidde tilbage med en lille restgæld, og dermed en god pensionsopsparing.

Danske advokater har mange forskellige arbejdsområder

Boligadvokater i Silkeborg kommune giver gerne tilbud på assistance til boligsager i hele kommunen:
  • Bryrup
  • Balle Kirkeby
  • Funder
  • Skægkær
  • Kragelund

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8600 Silkeborg

Advokatfirmaet Troels Horneman
Svejbæk Søvej 24
8600 Silkeborg
CVR: 31907748
Hjemmeside
Dons & Carlsen ApS
Sølystvej 57
8600 Silkeborg
CVR: 34698767
Hjemmeside
Advokatfirmaet Gudberg
Markedsgade 6 B
8600 Silkeborg
CVR: 32634222
Hjemmeside