Boligadvokat Ry

  • Få 3 hurtige tilbud fra boligadvokater i Ry
  • Du får kun tilbud fra energiske advokater
  • Spar let 20 pct på en energisk advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 gratis boligadvokat tilbud i Ry og spar nemt 22%

9. juli 2018. Klagenævnet for Ejendomsformidling fik i 2015 35 klager om fejlagtige eller ufuldstændige informationer fra mægleren. Dette punkt er nummer 3 på listen over modtagne klager i 2015. Der blev givet medhold i 18 af de klager, der omhandlede forkerte eller ufuldstændige oplysninger.
I januar 2015 trådte en ny ejendomsmæglerlov i kraft. Loven fastslår, at en professionel rådgiver kun må rådgive den ene part i forbindelse med en bolighandel. Derudover kan ejendomsmægleren ikke længere gøres ansvarlig, hvis der er fejl i de oplysninger du får i forbindelse med en bolighandel.
Her på websiden kan du gratis og uforpligtende få 2-3 tilbud på en boligadvokat i Ry-området, som gerne vil byde på din boligsag. Tryk på den grønne knap nedenfor og udfyld online formularen på under tre minutter.

Planlæg din boligfremtid i tide

Eksempel: Et pensioneret ægtepar bad om at få vurderet deres ejendom, da de overvejede at flytte i ejerlejlighed. Det var et perfekt vedligeholdt parcelhus på ca. 200 m2 med en smuk have og dobbeltgarage. Manden hyggede sig med renovering af gamle biler i sit garageanlæg.
Efter en længere dialog om ægteparrets behov i fremtiden, anbefalede ejendomsmægleren dem at blive boende i en længere årrække. Fruen i huset nød at bruge hver formiddag i haven inden frokosttid, og manden var selvfølgelig at finde i garagen i fuld gang med at skrue på gamle biler.
Deres børn og børnebørn og de gamle venner fra kortklubben boede næsten i samme kvarter. De var begge så friske, at de i deres situation sikkert ville fortryde at flytte i en mindre bolig uden de faciliteter, som deres nuværende bolig sikrede dem.

Eksempler på juridisk bistand i Ry

Her er en rekke eksempler på opgaver som håndteres dagligt i boligadvokaterhvervet:
  • Tvangsauktion
  • Skader på bolig
  • Seniorbolíg
  • Restgæld
  • Grundskyld

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8680 Ry

Peter Holmsberg Advokatfirma
Parallelvej 9
8680 Ry
CVR: 15051574
Hjemmeside
KTO Advokatanpartsselskab
Sanatorievej 12 E
8680 Ry
CVR: 32949215
Hjemmeside
Advokatfirmaet Morten Boas Therkildsen
Skanderborgvej 5
8680 Ry
CVR: 18259575
Hjemmeside