Boligadvokat i Rudkøbing

  • Få gratis 3 gode tilbud fra boligadvokater i Rudkøbing
  • Udfyld Udfyld online skemaet på kun 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra seriøse boligadvokater

Få 3 tilbud

Sådan bruger du 3advokattilbud.dk

3. august 2017. Først udfylder du vores onlineformular på et par minutter, hvori du beskriver arbejdsopgaven. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente tilbud blandt vores kvalificerede kandidater i Rudkøbing og omegn.
Vores værdifulde netværk af godkendte boligadvokater tilsikrer, at vi altid har kvalificerede kandidater nær dig til din forespørgsel. Derfor indhenter vi naturligvis kun tilbud fra godkendte boligadvokater, der matcher dine personlige ønsker og kriterier.
Alt dette bestreber vi os på at gøre inden for 42 timer på hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at vurdere den enkelte tilbudsgiver og herefter komme godt i gang med at vælge den rigtige boligadvokat i Rudkøbing til din opgave.

Nedkonvertering

Et obligationslån er sikkert, fordi man altid kan indfri til kurs 100, når renteudviklingen giver mulighed for at omlægge lånet til en lavere rente. Det betyder i praksis, at hvis din restgæld er 900.000 kr., så er det også 900.000 kr., du skal optage ved et nyt lån.
Hvis man forestiller sig, at man i dag har et 6% obligationslån optaget for fire år siden, så har man mulighed for at omlægge til 4% obligationen i stedet for. Resultatet er to fluer med et smæk; en lavere nettoydelse så du har flere penge til dit årlige forbrug, og en hurtigere afdragelse på dit lån, fordi renteudgiften bliver mindre.
Det forudsætter, at renten igen falder tilbage til samme niveau, som da du optog dit oprindelige 4% obligationslån. Og som bekendt er renteudviklingen en ubekendt faktor.

Rudkøbingadvokater er specialiseret i mange emner

Her følger en række eksempler på sager som typisk varetages af boligadvokater i Rudkøbing.
  • Ejerboligfinansiering
  • Det kommunale oplysningsskema
  • Byggesager
  • Andelsboligudskrift
  • Advokatundersøgelser

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 5900 Rudkøbing
Bundgaard Advokater
Torvet 2
5900 Rudkøbing
CVR: 26821398
Hjemmeside
Advokataktieselskabet Borch
Brogade 7
5900 Rudkøbing
CVR: 29414610
Hjemmeside
Advokat Torben Svejstrup
Rue 31
5900 Rudkøbing
CVR: 28961359
Hjemmeside