Boligadvokat Roskilde

  • Få 3 favorable tilbud fra boligadvokater i Roskilde
  • Du får kun tilbud fra velegnede advokater
  • Spar mindst 35 pct på en professionel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Bestil 3 gennemarbejdede boligadvokat tilbud i Roskilde

17. juli 2018. Få gratis 3 skarpe tilbud på din boligadvokatsag fra lokale boligadvokatfirmaer i Roskilde og omegn. Når du har en boligsag du skal have løst, skal du altid få mere end 1 tilbud på opgaven. Det anbefales idet de enkelte boligadvokater kan have meget varierende priser på diverse opgaver.
Indsend din boligadvokatopgave via online formularen til os. Så matcher vi din opgave med det netværk af boligadvokatfirmaer, som 3advokattilbud.dk samarbejder med. Maksimalt 3 boligadvokatfirmaer fra Roskilde får herefter lov at byde på din opgave.
De kontakter dig enten pr. telefon eller via mail for at indhente yderligere informationer om opgaven eller for at aflevære et specifikt tilbud. Det er gratis og nemt at indsende en boligadvokat opgave og det står dig frit for, om du vil acceptere nogen af tilbuddene.

Eksempel på en forhandling om en villa

Lad os antage, at køber er et par med to børn, som skal have solgt en lejlighed, der endnu ikke er sat til salg. Sælger er et ældre par, som har boet i villaen i 30 år og gennem deres pensionsforening har fået en lejebolig tilbudt, der passer godt med deres visioner om seniortilværelsen. Hvad har værdi for sælger?
Enhver sælger ønsker så høj pris som muligt. Sælgers husleje er minimal, da der ingen gæld er i ejendommen. Sælger er nervøs for, om den nye bolig kan blive lige så god som villaen, og gruer for at flytningen bliver uoverskuelig, da de har ufattelig mange ting, der skal pakkes sammen.
Samtidig er de usikre på, om nogen vil købe huset med det 30 år gamle køkken og bad og lægger vægt på, at de nye indflyttere skal være ordentlige mennesker. Det er udgangspunktet for følgende på dialog mellem mægler og køber, efter køber har afgivet købstilbuddet.

Få boligadvokatbistand i hele Roskilde kommune

I Roskilde kommune kan du få juridisk assistance til din boligsag uanset, hvor i kommunen du bor:
  • Kirke Syv
  • Gadstrup
  • Snoldelev
  • Darup
  • Svogerslev

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4000 Roskilde

Anders Rynkebjerg
Københavnsvej 69
4000 Roskilde
CVR: 29734305
Hjemmeside
Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen
Københavnsvej 69
4000 Roskilde
CVR: 34621101
Hjemmeside
Advokatfirmaet Harry Tschernja
Himmelev Bygade 68
4000 Roskilde
CVR: 11149472
Hjemmeside