Boligadvokat Ringkøbing

  • Få 3 hurtige tilbud fra boligadvokater i Ringkøbing
  • Du får kun tilbud fra effektive advokater
  • Spar nemt 25 pct på en erfaren advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Boligadvokat i Ringkøbing? Få gratis 3 attraktive tilbud

24. juli 2018. Siden 3advokattilbud.dk er en online kundeformidlingsvirksomhed, som er specialiseret i at etablere kontakt mellem kunder og klienter på den ene side og boligadvokater, boligadvokat firmaer og boligadvokat kontorer i Ringkøbing på den anden side.
Med vores unikke avancerede onlineservice kan brugerne på en hurtig og let måde få tre tilbud på deres boligsag. Boligadvokaterne får på den anden side en løbende stabil tilgang af nye kundeemner og opgaver, der alle er verificerede og dermed ganske attraktive at gå i gang med.
Hvis du har andre slags opgaver i Ringkøbing, du gerne vil have 3 konkrete tilbud på, så finder du hele oversigten på vores kontaktside. Det kan for eksempel være en isolatør, en maler, en gartner, en gulvsliber, en blikkenslager, en murer eller en flyttemand.

Tingbogsattesten

I tingbogsattesten ligger tinglysninger af byplanvedtægter og lokalplaner for boligens område. Særlige aftaler mellem naboer og lignende er også registreret til officielt notat. Bed altid om at få alle byrder udleveret.
For selv om overskriften i tingbogen ser tilforladelig ud, bør du altid læse hele indholdet i alle byrderne grundigt igennem, så der ikke kommer overraskelser, efter at du har købt. Under det fjerde punkt om stamoplysnínger finder man ejendomsnummer, matrikelnummer, offentlig vurdering samt det tinglyste areal.
Det sidste punkt er dagbogen, som indeholder alle ændringer i samtlige punkter, der indleveres til tinglysningskontoret. Fx ændringer i lokalplanen eller udlæg til kreditorer osv. Som regel står der intet her. Men dagbogen sikrer, at krav eller ændringer sker i den rækkefølge, de bliver indleveret i.

Find godkendte advokatkontorer her

Eksempler på områder i Ringkøbing-Skjern kommune, hvor du kan indhente 3 boligadvokat tilbud:
  • Sønder Vium
  • Borris
  • Tarm
  • Hemmet
  • Nørre Bork

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6950 Ringkøbing

AS Advokatanpartsselskab
Skolevej 35, Rindum
6950 Ringkøbing
CVR: 35844945
Hjemmeside
Advokat J. Dalgaard-Knudsen
Herningvej 16
6950 Ringkøbing
CVR: 20473207
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Thorninger
Herningvej 1
6950 Ringkøbing
CVR: 28709609
Hjemmeside