Boligadvokat i Ringkøbing

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra boligadvokater i Ringkøbing
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste advokater
  • Spar nemt 30 pct på en fleksibel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudBoligadvokat i Ringkøbing? Få gratis 3 attraktive tilbud

22. december 2017. 3advokattilbud.dk er en online kundeformidlingsvirksomhed, som er specialiseret i at skabe kontakt mellem brugere, kunder og klienter på den ene side og boligadvokater, boligadvokat firmaer og boligadvokat kontorer i Ringkøbing på den anden side.
Med vores unikke avancerede onlineservice kan brugerne på en hurtig og let måde få tre tilbud på deres boligsag. Boligadvokaterne får på den anden side en stabil tilgang af nye kunder, klienter og opgaver, der alle er verificerede og dermed attraktive.
Hvis du har andre typer opgaver i Ringkøbing, du gerne vil have tilbud på, så findes hele listen på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en maler, en gartner, en gulvsliber, en blikkenslager, en murer eller en flyttemand.

Tingbogsattesten

I tingbogsattesten ligger tinglysninger af byplanvedtægter og lokalplaner for boligens område. Særlige aftaler mellem naboer og lignende er også registreret til officielt notat. Bed altid om at få alle byrder udleveret.
For selv om overskriften i tingbogen ser tilforladelig ud, bør du altid læse hele indholdet i alle byrderne grundigt igennem, så der ikke kommer overraskelser, efter at du har købt. Under det fjerde punkt om stamoplysnínger finder man ejendomsnummer, matrikelnummer, offentlig vurdering samt det tinglyste areal.
Det sidste punkt er dagbogen, som indeholder alle ændringer i samtlige punkter, der indleveres til tinglysningskontoret. Fx ændringer i lokalplanen eller udlæg til kreditorer osv. Som regel står der intet her. Men dagbogen sikrer, at krav eller ændringer sker i den rækkefølge, de bliver indleveret i.

Find godkendte advokatkontorer her

Eksempler på områder i Ringkøbing-Skjern kommune, hvor du kan indhente 3 boligadvokat tilbud:
  • Sønder Vium
  • Borris
  • Tarm
  • Hemmet
  • Nørre Bork

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6950 Ringkøbing
Advokathuset Eegholm A/S
Ø Strandgade 19
6950 Ringkøbing
CVR: 25098544
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen
Østergade 8
6950 Ringkøbing
CVR: 63730017
Hjemmeside
Advokat J. Dalgaard-Knudsen
Herningvej 16
6950 Ringkøbing
CVR: 20473207
Hjemmeside