Boligadvokat i Ribe

  • Få 3 friske tilbud fra boligadvokater i Ribe
  • Du får kun tilbud fra faglærde advokater
  • Spar nemt 10 pct på en fleksibel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudRibe boligadvokat? Få 3 tilbud og spar op til 35%

22. december 2017. Da der i Danmark er fri konkurrence og prisdannelse, må boligadvokater i Ribe selv bestemme deres salær. Kombineret med markedets uigennemskuelighed resulterer dette i, at du som forbruger kan støde på temmelig store prisforskelle.
Hvad en boligadvokat i Ribe præcis koster afhænger af forskellige faktorer. Hvis boligadvokaten har specialiseret sig eller f.eks. har møderet i en høj retsinstans, kan dette - helt naturligt - medføre en højere pris.
Når du benytter dig af vores gratis online service, får du mulighed for at sammenligne priser fra 3 forskellige boligadvokater i Ribe, der præcis matcher din forespørgsel. Med de 3 tilbud på hånden sikrer du dig en god pris hos boligadvokaten du vælger.

Eksempel på et forbehold i købsaftalen

Handlen er betinget af, at købers bank kan godkende handlen og dermed finansieringen i sin helhed. Eventuel indsigelse skal være ejendomsmægleren i hænde senest fire hverdage efter, at købers bank har modtaget kopi af denne købsaftale med tilhørende dokumenter.
Herefter vil handelen være at betragte som endelig. Det er en betingelse for handelen, at byrde nr. X kan aflyses fra tingbogen. Hvis dette forhold ikke er bekræftet endeligt af sælgers ejendomsmægler senest den X, er køber frit stillet til at træde tilbage fra handlen.
Tilstandsrapporten indeholder tre anmærkninger noteret som K3. Handlen er betinget af, at sælger inden dispositionsdatoen, har udbedret de tre anmærkninger håndværksmæssigt korrekt.

Boligadvokater udfører forskellige former for juridisk service

Eksempler på boligadvokatsager for autoriserede boligadvokater i Ribe:
  • Mortifikation af pantebreve
  • Licitation
  • Kontant lån
  • Ejeraftale
  • Andelsboliglån

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6760 Ribe
Advokatfirmaet Rohrsted
Tømmergangen 7
6760 Ribe
CVR: 36270195
Hjemmeside
Skalborg Hansen ApS
Vibevænget 4
6760 Ribe
CVR: 31616514
Hjemmeside
Langberg og Winther Advokatanpartsselskab
Tvedgade 21
6760 Ribe
CVR: 32933033
Hjemmeside