Boligadvokat Ribe

  • Få 3 friske tilbud fra boligadvokater i Ribe
  • Du får kun tilbud fra fleksible advokater
  • Spar op til 40 pct på en velegnet advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Ribe boligadvokat? Få 3 tilbud og spar op til 35%

9. juli 2018. Du har landet på den rigtige side, hvis du leder efter 3 gratis tilbud på en billig boligadvokat i Ribe. Vores onlineskema gør det super let og hurtigt. Det vil kun tage dig et øjeblik at udfylde skemaet. Klik nu på den grønne knap for at komme til online skemaet.
Du vil modtage 3 relevante og billige boligadvokat Ribe tilbud indenfor kort tid - Der går normalt ikke mere end en dag eller to. Tilbuddene kan du selv gennemgå i dit eget tempo, hvorefter du selv vælger, hvilket du eventuelt vil gøre brug af.
Det er din sikkerhed for at få behandlet din boligadvokatopgave i Ribe bedst muligt med det optimale resultat. Uanset hvad det er, du ønsker at få advokathjælp til, kan du her få bistand fra en dygtig boligadvokat med mange års ekspertise og erfaring. Udfyld onlineskemaet nu.

Eksempel på et forbehold i købsaftalen

Handlen er betinget af, at købers bank kan godkende handlen og dermed finansieringen i sin helhed. Eventuel indsigelse skal være ejendomsmægleren i hænde senest fire hverdage efter, at købers bank har modtaget kopi af denne købsaftale med tilhørende dokumenter.
Herefter vil handelen være at betragte som endelig. Det er en betingelse for handelen, at byrde nr. X kan aflyses fra tingbogen. Hvis dette forhold ikke er bekræftet endeligt af sælgers ejendomsmægler senest den X, er køber frit stillet til at træde tilbage fra handlen.
Tilstandsrapporten indeholder tre anmærkninger noteret som K3. Handlen er betinget af, at sælger inden dispositionsdatoen, har udbedret de tre anmærkninger håndværksmæssigt korrekt.

Boligadvokater udfører forskellige former for juridisk service

Eksempler på boligadvokatsager for autoriserede boligadvokater i Ribe:
  • Mortifikation af pantebreve
  • Licitation
  • Kontant lån
  • Ejeraftale
  • Andelsboliglån

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6760 Ribe

Skalborg Hansen ApS
Vibevænget 4
6760 Ribe
CVR: 31616514
Hjemmeside
Advokataktieselskabet Hjerrild & Bisgaard
Torvet 16
6760 Ribe
CVR: 17024639
Hjemmeside
Langberg og Winther Advokatanpartsselskab
Tvedgade 21
6760 Ribe
CVR: 32933033
Hjemmeside