Boligadvokat i Randers

  • Få gratis 3 lokale tilbud fra boligadvokater i Randers
  • Udfyld Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige boligadvokater

Få 3 tilbud

Eksempel på forhandling mellem sælger og køber

3. august 2017. Sælger ønsker at få ejendommen solgt hurtigt. Sælger giver mægler mandat til at forhandle færdig med køber med et maksimalt prisafslag på 100.000 kr. Efter en lang telefonsamtale og personligt møde med køber ender det med, at sælger må acceptere et afslag på ca. 30.000 kr.
Det er den udgift, der ifølge tilstandsrapporten, skal bruges for at ejendommen er i god byggeteknisk stand. Forhandlingen blev altså gennemført med et fælles ønske om at finde en løsning, der gør alle parter glade.
Ved at sætte sig ned og drøfte forholdene igennem med ejendomsmægleren giver man som køber mægleren en fornemmelse af, hvad der er vigtigt at få gennemført, og hvor man kan gå på kompromis. Selv om mægleren i denne handel er sælgers mand, bliver løsningen forhandlet på plads til både køber og sælgers tilfredshed. Det bør være målet for enhver ejendomsmægler i praksis.

At matche både et boligsalg og et boligkøb

Den køber, som har solgt sin nuværende bolig, eller skal være flyttet ind til en bestemt dato, vil naturligvis ikke indgå en sådan aftale. Men mange købere har måske ikke solgt deres egen bolig eller har det fint med at blive boende lidt endnu i leje- eller andelsboligen.
Såå kan man typisk spare mere op og planlægge renovering og indflytning i ro og mag, så længe man ved, at man får drømmeboligen i den sidste ende.
Køber skal naturligvis være opmærksom på, at sælger i praksis vil kunne flytte overtagelsesdatoen i fx fem år, hvis nu sælger reelt har fortrudt at flytte.
Typisk sker der det, at sælger på et tidspunkt ser sig nødsaget til at forlænge overtagelsesdagen med tre til fire måneder, for kort efter at finde sin nye drømmebolig. Så tager man fat i køber og finder en endelig overtagelsesdag, som ofte kun forskydes med en til to måneder fra den oprindeligt fastsatte dato.

Danske boligadvokater er omfattet af dansk lovgivning

I Randers kommune kan du få 3 attraktive boligadvokat tilbud uanset din placering:
  • Askildrup
  • Langå
  • Langkastrup
  • Uggelhuse
  • Sønder Borup

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8900 Randers
Advokat Bjarne Overmark
Torvegade 14
8900 Randers C
CVR: 26901553
Hjemmeside
Avokatfirmaet Palle Svendsen
Brødregade 13
8900 Randers C
CVR: 21172642
Hjemmeside
Advokatfirmaet Mogens Freinsilber APS
Kirkegade 2
8900 Randers C
CVR: 19396142
Hjemmeside