Boligadvokat Rødovre

  • Få 3 aktuelle tilbud fra boligadvokater i Rødovre
  • Du får kun tilbud fra faglærde advokater
  • Spar let 20 % på en velegnet advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 tilbud på potentielle boligadvokat i Rødovre

5. juli 2018. Har du brug for en boligadvokat i Rødovre? Her på siden kan du indtaste din opgave ganske gratis og uforpligtende, hvorefter 3 boligadvokater fra Rødovre kommune kontakter dig. Du behøver blot at vente på, at boligadvokaterne selv ringer eller skriver.
Det er derfor på dine betingelser, I forhandler om pris og vilkår samtidig med, at du undgår at skulle ringe eller skrive rundt til boligadvokater i dit nærområde. Du stiller kravene og boligadvokatfirmaet udfører opgaven til den pris, I aftaler.
Visse opgaver kan dig kun løses på timepris da timeforbruget er ukendt. Du får et bedre beslutningsgrundlag, når du har nogle konkrete tilbud fra boligadvokater i Rødovre at vælge mellem. Det er helt uforpligtende at oprette din opgave og du er ikke bundet af at skulle vælge et af tilbuddene.

En kinæstetiske boligkøber

En kinæstetiske person mærker efter den rigtige følelse. En nervøs dame, midt i trediverne, kom ind og ønskede at se på lejligheder med overtagelse snarest muligt. Det vigtigste for hende var rent praktiske ting. Hvilken afstand har hendes søn til skole, samt hvilken afstand er der til hendes forældre.
Da vi fik talt lidt sammen om forskellige muligheder, fik jeg forsigtigt spurgt ind til, om det var en skilsmissesituation, hun var i. Det bekræftede hun. Så at finde drømmelejligheden til hende burde jo have været nemt, da standen på køkken og bad, trafikstøj og lignende ikke var væsentligt.
Men det blev en ekstremt følelsesladet situation, for den nye bolig skulle gerne indfri de behov, hun havde for en stærk ny hjemmebase. Hendes reelle behov var for første gang nogensinde at få kontrol over sin egen tilværelse.

Spar mindst 26% på din boligsat i Rødovre

I Rødovre kommune kan du få boligadvokatbistand uanset hvor i kommunen, du er bosat:
  • Brandholm
  • Rødager
  • Valhøj
  • Damhus
  • Islevdal

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2610 Rødovre

Hupfeld & Hove Advokataktieselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre
CVR: 30809289
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kim W
Knudsbølvej 1
2610 Rødovre
CVR: 34634998
Hjemmeside
Advokatfirmaet Wittenborn ApS
Tæbyvej 17 B
2610 Rødovre
CVR: 37004308
Hjemmeside