Boligadvokat Odsherred

  • Få 3 stærke boligadvokat tilbud Odsherred
  • Du får kun tilbud fra professionelle advokater
  • Få nemt 18 % i rabat på erfaren boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Odsherred tilbud
Ageras Advokattilbud

Odsherred
vejnavne eksempler

Brunhøj Nyvej
Bogfinkevej
Enggårds Tværvej
Englodden
Enggårdsvænge
Blichersvej
Hegnet
Henriks Alle
Dådyrstien
Græshoppestien
Burvænget
Fanøvej
Bellisvej
Egebjerg Mark
Blommehegnet
Bakkevej
Fiskervejen
Gryden
Femhøjvej
Hedeboengen

Få 3 boligadvokat tilbud i Odsherred helt gratis

Vi tilbyder at indhente 3 tilbud på juridisk assistance fra godkendte boligadvokater i Odsherred. Vores tilknyttede boligadvokat firmaer yder alle en proaktiv og nærværende rådgivning, baseret på handlekraft og omtanke for kundens situation.
Opret din sag på kun 5 minutter og modtag 3 konkurrencedygtige tilbud i løbet af et par dage. Med vores gratis tjeneste kan du spare mindst 22 procent på din boligsag. Som sagt er 22% i rabat ikke umuligt med 3 kontante tilbud på bordet.
Eksempel på forretningsbetingelse hos en seriøs boligadvokat: I henhold til Advokatsamfundets regler og habilitetsprocedurer undersøger vi, at der ikke findes nogen interesse- eller loyalitetskonflikt, før vi påtager os en sag. Opstår der under sagens forløb inhabilitet eller interessekonflikt, der resulterer i, at vi må afvise sagen, henviser vi meget gerne til en anden boligadvokat.

Bolighandelen der gik i vasken

En ældre herre ønsker at sælge en ejerlejlighed, som tidligere har været udlejet. Lejligheden er meget spændende og har både terrasse og udsigt til skov og eng. Det er en dyr lejlighed i forhold til antallet af m2, så først efter seks måneder dukker den rette køber op.
Køber ønsker at købe til prisen, hvorfor købsaftalen omgående udarbejdes. Købsaftalen gennemgås med sælger, som nu begynder at ville ændre på vilkårene. Sælger stiller krav om, at køber ikke skal overtage nogen hårde hvidevarer og at køber ikke kan flytte ind på den i forvejen aftalte dato.
Køber vælger ganske enkelt at annullere handlen, fordi sælger holder fast ved sine ændrede krav i købsaftalen. Her var en sælger, der var så overbevist om, at køberne ville acceptere enhver ændring for at få lov til at flytte ind i netop hans lejlighed. Det var ikke denne købers drømmebolig alligevel.

Udfyld skemaet online på under 5 minutter og få 3 tilbud

Boligadvokater i Odsherred yder juridisk hjælp til boligsager overalt i kommunen:
  • Gudmindrup
  • Hønsinge
  • Bøsserup
  • Vig
  • Herrestrup

Få 3 Boligadvokat Odsherred tilbud


Eksempler på lokal boligadvokat i Odsherred

Henrik Bergenholtz Finans ApS
Havnevej 61
4500 Nykøbing Sj
CVR: 16948705
Hjemmeside
Advokat Per Nilsson
Rørvigvej 147
4500 Nykøbing Sj
CVR: 40828613
Hjemmeside
Advokat Per H. Jensen
Algade 78
4500 Nykøbing Sj
CVR: 32233848
Hjemmeside