Boligadvokat Odder

  • Få 3 fleksible tilbud fra boligadvokater i Odder
  • Du får kun tilbud fra effektive advokater
  • Spar nemt 20 pct på en kreativ boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Odder tilbud
Ageras Advokattilbud

Få 3 tilbud på boligadvokat i Odder - Helt gratis!

Behøver du hjælp til en boligsag i Odder? Her på 3advokattilbud kan du gratis og uforpligtende få 3 100% procent reelle tilbud på en boligadvokat i Odder, som gerne vil påtage sig at løse din boligopgave. 3advokattilbud.dk´s mission er at gøre markedet for boligsager gennemskueligt for alle.
Det er som sagt en 100% gratis og uforpligtende service vi tilbyder. Vi leverer dig 3 sammenlignelige tilbud, som matcher dine personlige ønsker og forventninger. Du modtager de 3 tilbud fra Odder baserede boligadvokater på under 44 timer og kan opnå 26-27% i rabat på prisen.
Tidligere anerkendtes fradragsret først efter udløbet af det indkomstår, hvori samlivet var ophævet. Fradragsret er nu mulig fra samlivsophævelsen, men en forudsætning herfor er, at bidrag er fastsat inden udløbet af indkomståret, og fradrag vil kun kunne anerkendes for forfaldne og betalte bidrag.

Ejerforeningens regnskab

Her får du en oversigt over, hvordan ejerforeningen bruger de indsamlede fællesudgifter. Som i en almindelig resultatopgørelse fremgår det, hvad ejerforeningen har af indtægter og udgifter. Omkostninger som vandafledning, renovation, elektricitet, vicevært, trappevask, løbende reparation og vedligeholdelse, antenneanlæg m.m.
Det, der er vigtigt, er, at ejerforeningen har et mindre overskud og en fornuftig egenkapital og administrering af aktiver og passiver, så der er en buffer til uforudsete vedligeholdelsesomkostninger.
Hvis du sidder med et regnskab fra en ejerforening, hvor der er underskud og måske endda en negativ egenkapital, så skal du tænke dig godt om. I hvert fald skal der være en meget klar årsag til, at økonomien ikke hænger sammen. Ellers er det ikke den ejendom, du skal vælge at flytte ind i.

Vi har åbent døgnet rundt

Hele Odder kommune er omfattet af vores net af kompetente boligadvokater:
  • Dyngby
  • Hou
  • Bjerager
  • Neder Randlev
  • Ondrup

Få 3 Boligadvokat Odder tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8300 Odder

Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside
Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S
Holsteinsgade 19
8300 Odder
CVR: 27404634
Hjemmeside
Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni, Odder ApS
Banegårdsgade 2
8300 Odder
CVR: 17000004
Hjemmeside