Boligadvokat Odder

  • Få 3 seriøse tilbud fra boligadvokater i Odder
  • Du får kun tilbud fra rutinerede advokater
  • Spar op til 15 pct på en kvalitetsbevidst advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud på boligadvokat i Odder - Helt gratis!

19. juli 2018. Behøver du hjælp til en boligsag i Odder? Her på 3advokattilbud kan du gratis og uforpligtende få 3 100% procent reelle tilbud på en boligadvokat i Odder, som gerne vil påtage sig at løse din boligopgave. 3advokattilbud.dk´s mission er at gøre markedet for boligsager gennemskueligt for alle.
Det er som sagt en 100% gratis og uforpligtende service vi tilbyder. Vi leverer dig 3 sammenlignelige tilbud, som matcher dine personlige ønsker og forventninger. Du modtager de 3 tilbud fra Odder baserede boligadvokater på under 44 timer og vores tjeneste er aldeles gratis og uforpligtende.
Med vores unikke it-system kan vi altid matche din boligopgave med de bedst egnede boligadvokater i Danmark. Alle boligadvokatfirmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt inden de får lov at byde på opgaverne.

Ejerforeningens regnskab

Her får du en oversigt over, hvordan ejerforeningen bruger de indsamlede fællesudgifter. Som i en almindelig resultatopgørelse fremgår det, hvad ejerforeningen har af indtægter og udgifter. Omkostninger som vandafledning, renovation, elektricitet, vicevært, trappevask, løbende reparation og vedligeholdelse, antenneanlæg m.m.
Det, der er vigtigt, er, at ejerforeningen har et mindre overskud og en fornuftig egenkapital og administrering af aktiver og passiver, så der er en buffer til uforudsete vedligeholdelsesomkostninger.
Hvis du sidder med et regnskab fra en ejerforening, hvor der er underskud og måske endda en negativ egenkapital, så skal du tænke dig godt om. I hvert fald skal der være en meget klar årsag til, at økonomien ikke hænger sammen. Ellers er det ikke den ejendom, du skal vælge at flytte ind i.

Vi har åbent døgnet rundt

Hele Odder kommune er omfattet af vores net af kompetente boligadvokater:
  • Dyngby
  • Hou
  • Bjerager
  • Neder Randlev
  • Ondrup

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8300 Odder

Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Hjemmeside
Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside
Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S
Holsteinsgade 19
8300 Odder
CVR: 27404634
Hjemmeside