Boligadvokat i Odder

  • Få gratis 3 friske tilbud fra boligadvokater i Odder
  • Udfyld Udfyld formularen på kun 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle boligadvokater

Få 3 tilbud

Eksempel på forhandling om køb af lejlighed

3. august 2017. Køber ønsker at købe den pågældende lejlighed 50.000,- kr. under prisen. Sælger afviser tilbuddet og beder mægleren om at forhandle en bedre pris igennem. Køber returnerer afslaget med ophøjet ro.
Den budte kontantpris skal sælger acceptere, ellers vil køber se sig om efter en anden lejlighed. Sælger får en dags betænkningstid og vender herefter tilbage til mægleren og accepterer at sælge til den pågældende køber. Her vandt køber med den hårde returnering.
Køber var også i den mest gunstige position. Han havde ikke travlt med at flytte ind, og der var mange alternative lejligheder på markedet. Samtidig blev det til fordel for køber, at sælger ikke præsenterede varen bedre.

Ejerforeningens regnskab

Her får du en oversigt over, hvordan ejerforeningen bruger de indsamlede fællesudgifter. Som i en almindelig resultatopgørelse fremgår det, hvad ejerforeningen har af indtægter og udgifter. Omkostninger som vandafledning, renovation, elektricitet, vicevært, trappevask, løbende reparation og vedligeholdelse, antenneanlæg m.m.
Det, der er vigtigt, er, at ejerforeningen har et mindre overskud og en fornuftig egenkapital og administrering af aktiver og passiver, så der er en buffer til uforudsete vedligeholdelsesomkostninger.
Hvis du sidder med et regnskab fra en ejerforening, hvor der er underskud og måske endda en negativ egenkapital, så skal du tænke dig godt om. I hvert fald skal der være en meget klar årsag til, at økonomien ikke hænger sammen. Ellers er det ikke den ejendom, du skal vælge at flytte ind i.

Vi har åbent døgnet rundt

Hele Odder kommune er omfattet af vores net af kompetente boligadvokater:
  • Dyngby
  • Hou
  • Bjerager
  • Neder Randlev
  • Ondrup

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8300 Odder
Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Hjemmeside
Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside
Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni, Odder ApS
Banegårdsgade 2
8300 Odder
CVR: 17000004
Hjemmeside