Boligadvokat Nordsjælland

  • Få 3 favorable tilbud fra boligadvokater i Nordsjælland
  • Du får kun tilbud fra troværdige advokater
  • Spar let 15 pct på en grundig boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Nordsjælland tilbud
Ageras Advokattilbud

Få 3 tilbud fra gode boligadvokat firmaer i Nordsjælland

Udfyld onlineformularen på kun 4 minutter og beskriv, hvad det er du ønsker hjælp til. Skriv så vidt muligt detaljeret så boligadvokater i Nordsjælland får det bedste grundlag for, om de vælger at lægge billet ind på din boligadvokat opgave. Jo bedre din opgave er forklaret, jo bedre og mere præcise tilbud modtager du.
Rentefald kan give lavere ydelse: Man har f.eks. et gammelt obligationslån, som man betaler 10 procent på, og som man har optaget til kurs 98. Falder markedsrenten så til 6 procent, bliver kursen på det gamle 10 procents lån faktisk - rent teoretisk - langt over kurs 100.
Men man kan altid indfri konverterbare obligationer til kurs 100. Man kan således indfri det gamle lån, som man optog til kurs 98, til kurs l00, så taber man ganske vist 2 kurspoint, men til gengæld reduceres renten på hele lånet til 6 procent i stedet for 10 procent. En besparelse på hele 40 procent.

Sådan får du mere for pengene ved et boligkøb

Forsøg at få en del af løsøret med i handelen. En ting som garderobeskabe kan man aldrig få nok af. Kan du bruge værktøjet i kælderen eller haveredskaberne i garagen? Er der en smuk lysekrone, som er fantastisk i spisestuen? Vurder om der er noget, som kan have god værdi for dig.
Måske er det endda en lettelse for sælger at slippe for at køre haveredskaberne på genbrugspladsen, fordi de alligevel ikke skal bruges i sælgers nyindkøbte lejlighed, eller det kan være, at arvestykket af en lysekrone fra oldemor Asta slet ikke passer til sælgers nye bolig.
Det kan også være, at det store skab formentlig skal skiftes ud før eller siden. Prøv dig frem. Beskriv i dit købstilbud, hvorfor sælger bør acceptere, at du skal overtage fx alt værktøjet i kælderværkstedet. Vælg en empatisk og positiv formulering for at få dine ønsker igennem.

Få 3 advokatfirmaer til at byde på din opgave

Advokatfirmaer i Nordsjælland kan assistere i en lang række af forskellige sagskomplekser f.eks.
  • Selvsalg
  • Skøde
  • Teknisk insolvent
  • Virksomhedsskatteordning
  • Økonomisk Analyse

Få 3 Boligadvokat Nordsjælland tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3120 Nordsjælland

Jurista ApS
Løvvænget 15
3100 Hornbæk
CVR: 33641753
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Erik Matthiesen
K A Hasselbalchs Vej 46
3070 Snekkersten
CVR: 32664946
Hjemmeside
Juris Advokatanpartsselskab
Villingebæk Strandvej 633
3120 Dronningmølle
CVR: 34613508
Hjemmeside