Boligadvokat i Nordfyn

  • Få gratis 3 hurtige tilbud fra boligadvokater i Nordfyn
  • Udfyld Udfyld formularen online på mindre end 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle boligadvokater

Få 3 tilbud

Benyt dig af denne gratis online tjeneste

3. august 2017. Leder du efter et boligadvokatfirma på Nordfyn? Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre gode tilbud. Vi sender din sag videre til vores tilknyttede kvalitetsbevidste boligadvokatkontorer på Nordfyn, der gerne vil byde på din boligsag.
I løbet af få dage modtager du tre lokale tilbud som du selv kan anvende. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de tilbud du modtager, er du velkommen til at sige nej tak dem alle. Med det rigtige tilbud kan du spare næsten 29% i forhold til den almindelige pris.
Husk at boligadvokatfirmaerne ikke skal sammenlignes udelukkende på pris men ligeledes på, om de har plads i kalenderen, om de har gode ratings mm. Husk at Google det pågældende boligadvokatfirma inden du indgår en aftale.

Sælgerpantebrevet

I en salgsopstilling kan ejendomsmægleren typisk tilbyde dig en fast rente på 6,25 % med en løbetid på 25 år. Bankerne kan typisk tilbyde 5,95 °/0 med 25 års løbetid. Bemærk, at her er der tale om et lån med fast rente.
Vær opmærksom på, at fast rente i hele lånets løbetid altid vil betyde en højere rente ved låneoptagelsen. Den lavere variable rente vil, naturligt nok, ændre sig i takt med renteudviklingen. Der er altså mulighed for, at den variable rente efter en årrække er højere, end hvis du fra starten havde valgt den dengang faste rente.
Bankerne har i dag mange alternativer til det traditionelle sælgerpantebrev i form af forskellige produkter inden for boliglån. Indhent information fra flere banker og sammenlign.

Benyt vores service og find en billig boligadvokat

Her er eksempler på områder i Nordfyns kommune, hvor du kan få juridisk bistand til løsning af din boligsag:
  • Skamby
  • Søndersø
  • Klintebjerg
  • Otterup
  • Kappendrup

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 5210 Nordfyn
Advokatselskabet Per Jørgensen
Holkebjergvej 79
5250 Odense SV
CVR: 26376084
Hjemmeside
Vogel Just Advokatfirma
Dalumvej 18
5250 Odense SV
CVR: 31996686
Hjemmeside
Bornebusch Advokatfirma ApS
Nils Erlings Allé 28
5250 Odense SV
CVR: 30986571
Hjemmeside