Boligadvokat Nivå

  • Få 3 velegnede tilbud fra boligadvokater i Nivå
  • Du får kun tilbud fra rutinerede advokater
  • Spar hurtigt 35 procent på en autoriseret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Nivå boligadvokat ➽ Indhent gratis 3 billige tilbud

16. juli 2018. Det behøver overhovedet ikke at være et problem at finde en god og billig boligadvokat i Nivå. Vi finder helt gratis de beste tilbud og vores tilknyttede boligadvokater fra Nivå kan løse alle boligopgaver. De tilbyder altid den rigtige løsning på netop din boligadvokat opgave.
Indtast din boligsag på 4-6 min og få 3 tiltalende tilbud - gratis og uforpligtende. Alle godkendte boligadvokater har en meget høj standard og følger alle sager helt til dørs. Alle vores tilknyttede boligadvokatfirmaer har stor og bred erfaring fra rigtig mange sager.
Vi forsøger hele tiden at højne standarden i boligadvokatbranchen. Dette kommer blandt andet til udtryk ved denne nye online tjeneste, hvor du gratis kan bestille 3 billige boligadvokat tilbud. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1, når det gælder formidling af store og små boligadvokat opgaver i Nivå.

Hvor længe har boligen været til salg?

Spørg ejendomsmægleren oh, hvor længe den bolig du er ude at se på, har været til salg. For enhver ejendomsmægler er det mest fordelagtigt, hvis boligen lige er sat til salg. Søger du en villa eller et rækkehus, kan du kontrollere ejendomsmæglerens oplysning ved at tjekke datoen på udarbejdelse af tilstandsrapporten.
Rapporten må højest være seks måneder gammel, herefter skal den fornyes af sælger. Af tilstandsrapporten vil det fremgå, om der tidligere er udarbejdet tilstandsrapporter på ejendommen. Er der tale om en lejlighed, så spørg efter Energimærket. Energimærket skal ligeledes foreligge ved salget og er gyldigt i tre år. At en bolig har været længe til salg opfattes generelt, som om der må være noget galt med boligen.

Den hurtige vej til den bedste boligadvokat til din sag

Det er et spændende job at være boligadvokat i Nivå. Her er nogle eksempler på opgaver fra en helt almindelig advokatarbejdsdag:
  • Boligsikring
  • Erklæring om adkomst
  • Husforsikring
  • Løsøre
  • Privatret

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2990 Nivå

Advokat Lis Ehmer Olesen
Niverødvej 4
2990 Nivå
CVR: 14173706
Hjemmeside
Birch Advokatfirma
Gammel Strandvej 22 C
2990 Nivå
CVR: 21861383
Hjemmeside
Advokatfirmaet Flemming Heegaard
Lyngebækgårds Allé 6
2990 Nivå
CVR: 19782042
Hjemmeside