Boligadvokat Nivå

  • Få 3 fantastiske tilbud fra boligadvokater i Nivå
  • Du får kun tilbud fra effektive advokater
  • Spar nemt 30 procent på en faguddannet advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Nivå boligadvokat ➽ Indhent gratis 3 billige tilbud

15. juni 2018. Holdet bag 3advokattilbud.dk består af erfarne fagfolk med lang og bred erfaring indenfor behandling af boligopgaver. Vi kender problemerne med at finde de dygtigste boligadvokater i Nivå til den rette pris - og vi kender faldgruberne. Derfor kan vi opfylde dine ønsker til at få løst en boligsag i Nivå.
Det er besværligt at finde en seriøs og billig boligadvokat i Nivå selv, så hvorfor ikke slippe for dette og bruge os i stedet? Vælg den nemme løsning og modtag 3 fantastiske boligadvokattilbud nu. Du sparer både tid og penge ved at lade os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud på din boligsag.
Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis tjeneste. Det kunne f.eks. være forretninger, kontorer, fabrikker eller institutioner. Det samme gælder offentlige instanser, der også kan spare penge på en boligadvokat. Vores tilknyttede firmaer løser alle slags boligsager.

Hvor længe har boligen været til salg?

Spørg ejendomsmægleren oh, hvor længe den bolig du er ude at se på, har været til salg. For enhver ejendomsmægler er det mest fordelagtigt, hvis boligen lige er sat til salg. Søger du en villa eller et rækkehus, kan du kontrollere ejendomsmæglerens oplysning ved at tjekke datoen på udarbejdelse af tilstandsrapporten.
Rapporten må højest være seks måneder gammel, herefter skal den fornyes af sælger. Af tilstandsrapporten vil det fremgå, om der tidligere er udarbejdet tilstandsrapporter på ejendommen. Er der tale om en lejlighed, så spørg efter Energimærket. Energimærket skal ligeledes foreligge ved salget og er gyldigt i tre år. At en bolig har været længe til salg opfattes generelt, som om der må være noget galt med boligen.

Den hurtige vej til den bedste boligadvokat til din sag

Det er et varieret job at vere boligadvokat i Nivå. Her er 5 eksempler på arbejdsopgaver fra en helt almindelig arbejdsdag:
  • Boligsikring
  • Erklæring om adkomst
  • Husforsikring
  • Løsøre
  • Privatret

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2990 Nivå

Advokat Lis Ehmer Olesen
Niverødvej 4
2990 Nivå
CVR: 14173706
Hjemmeside
Birch Advokatfirma
Gammel Strandvej 22 C
2990 Nivå
CVR: 21861383
Hjemmeside
Advokatfirmaet Flemming Heegaard
Lyngebækgårds Allé 6
2990 Nivå
CVR: 19782042
Hjemmeside