Boligadvokat i Nivå

  • Få gratis 3 konkrete tilbud fra boligadvokater i Nivå
  • Udfyld Udfyld skemaet online på kun 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra grundige boligadvokater

Få 3 tilbud

Dygtige fagfolk står klar til din boligsag

3. august 2017. Få gratis 3 skarpe tilbud fra boligadvokatfirmaer i Nivå på din sag. Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud fra boligadvokater i Nivå. Du får kun kontakt til i forvejen godkendte boligadvokater, så du undgår dyre fejlvalg.
Boligadvokaterne er klar over, at de konkurrerer med andre boligadvokater, så derfor modtager du ekstra konkurrencedygtige tilbud. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter mange hundrede selvstændige erfarne boligadvokater landet over.
Dette resulterer i, at vi kan hjælpe med alle slags ønsker. Så hvad enten du leder efter en boligadvokat til en lille opgave som eksempelvis selvsalg, eller du søger et mere permanent samarbejde med en erhvervsboligadvokat, så har vi kandidaterne.

Hvor længe har boligen været til salg?

Spørg ejendomsmægleren oh, hvor længe den bolig du er ude at se på, har været til salg. For enhver ejendomsmægler er det mest fordelagtigt, hvis boligen lige er sat til salg. Søger du en villa eller et rækkehus, kan du kontrollere ejendomsmæglerens oplysning ved at tjekke datoen på udarbejdelse af tilstandsrapporten.
Rapporten må højest være seks måneder gammel, herefter skal den fornyes af sælger. Af tilstandsrapporten vil det fremgå, om der tidligere er udarbejdet tilstandsrapporter på ejendommen. Er der tale om en lejlighed, så spørg efter Energimærket. Energimærket skal ligeledes foreligge ved salget og er gyldigt i tre år. At en bolig har været længe til salg opfattes generelt, som om der må være noget galt med boligen.

Den hurtige vej til den bedste boligadvokat til din sag

Det er et varieret job at vere boligadvokat i Nivå. Her er 5 eksempler på arbejdsopgaver fra en helt almindelig arbejdsdag:
  • Boligsikring
  • Erklæring om adkomst
  • Husforsikring
  • Løsøre
  • Privatret

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2990 Nivå
Birch Advokatfirma
Gammel Strandvej 22 C
2990 Nivå
CVR: 21861383
Hjemmeside
Advokat Lis Ehmer Olesen
Niverødvej 4
2990 Nivå
CVR: 14173706
Hjemmeside
Advokatfirmaet Flemming Heegaard
Lyngebækgårds Allé 6
2990 Nivå
CVR: 19782042
Hjemmeside