Boligadvokat Munkebo

  • Få 3 solide tilbud fra boligadvokater i Munkebo
  • Du får kun tilbud fra reelle advokater
  • Spar op til 15 % på en grundig advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 aktuelle boligadvokat tilbud i Munkebo

18. juli 2018. Søger du en dygtig boligadvokat i Munkebo? Så er du kommet til det helt rigtige website. Her på siden er vi nemlig specialister i at distribuere boligadvokatopgaver mellem private og godkendte boligadvokatfirmaer i postnummer 5330 Munkebo.
Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis tjeneste. Det kunne f.eks. være assistance til erhvervsinkasso, immaterielle forhold, internationale kontrakter, kreditvurdering, personalepolitikker eller leverandørklausuler.
Få 3 tilbud fra kvalitetssikrede boligadvokater i Munkebo. Indtast din opgave i onlineformularen på kun 4 minutter. Du får kun tilbud fra seriøse boligadvokatfirmaer. Sammenlign tilbud hurtigt og gratis. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores online portal.

Kontant lån

Kontant lån er baseret på en obligationsserie. I skrivende stund vil kontantlånet baseres på en 4 % obligationsserie til en handelskurs på ca. 98. Skal du låne 1.000.000 kr., får du udbetalt 1.000.000 kr.
Men kurstabet på to kurspoint svarende til 20.000 kr. betyder, at den rente, du skal betale, ikke er 4 % men i stedet 4,17 %. Med kontantlånet tager du altså ikke selv kurstabet, men betaler i stedet en højere rente som pga. rentefradraget giver dig en lidt lavere nettoydelse.
Der tales meget om muligheden for at gældspleje sin formue ved at konvertere sit realkreditlån. Det, du skal være opmærksom på med det traditionelle kontantlån, er at fordi du ikke selv har taget kurstabet, vil en eventuel kursgevinst ved konvertering være skattepligtig.

Benyt denne online service - gratis og uforpligtende

Boligadvokater i Munkebo behandler boligsager over et stort spektrum - se for eksempel dette uddrag:
  • Tilstandsrapport
  • Rådighedsbeløb
  • Lånebeløb
  • Købermægler
  • Holdingselskab

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 5330 Munkebo

Aagaard Advokater
Andresens Købmandsgaard 3
5300 Kerteminde
CVR: 25254937
Hjemmeside