Boligadvokat i Mors

  • Få gratis 3 hurtige tilbud fra boligadvokater i Mors
  • Udfyld Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne boligadvokater

Få 3 tilbud

Eksempel på forhandling ved køb af lejlighed

3. august 2017. Køber har anført, at kommunen historisk set har registreret en forurening på vidensniveau X. I samråd med min advokat vil jeg forespørge ved kommunen, om dette kan have en økonomisk konsekvens for ejerforeningen. Dette vil blive forholdt sælger, før endelig kontantpris for lejligheden kan fastsættes.
Kontantpris. Udbudspris for lejligheden er 2.185.000,- kr. I forhold til lejlighedens m2 og almene stand, er jeg efter konsultation hos min bankrådgiver nået frem til, at 2.085.000,- kr. er en mere retvisende pris. Denne reducerede pris er nødvendig for at min bank vil acceptere finansiering og budget.
Jeg imødeset at modtage sælgers tiltrædelse af ovenstående. Min bank er klar med de nødvendige garantier, når sælgers tiltrædelse er kommet til bankens viden. En betingelse for handelens gennemførelse er, at min bank yder de nødvendige lån og garantier, når lejligheden er besigtiget.

GeneraIforsamlingsreferat

På den årlige generalforsamling stemmes om og afgøres større beslutninger. Det kan være ganske interessant at læse generalforsamlingsreferatet igennem og gerne også dem, der går et par år tilbage.
Så kan du få et indtryk af, om det største problem i ejerforeningen for eksempel er, at der er nogle, som brokker sig over naboens farvevalg i altankasserne, eller at der har været klager over larmende natteravne.
Med hensyn til større reparationsarbejder, som kan belaste dine fællesudgifter og dermed din månedlige økonomi, vil det også være noget, som i beslutningsprocessen fremgår af generalforsamlingsreferaterne.

En godkendt boligadvokat påtager sig gerne din sag

Boligadvokater på Mors arbejder med mange forskellige typer af sager eksempelvis:
  • Virksomhedsskatteordning
  • Småhusreglementet
  • Lejebolig
  • Fællesudgifter
  • Finansiel rådgivning

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7900 Mors
Advokat (H) Erik F. Kjær
Ringvejen 63
7900 Nykøbing M
CVR: 37210730
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ib Østergaard Nielsen
Vestergade 26
7900 Nykøbing M
CVR: 74057314
Hjemmeside
Komplementarselskabet af 1. juli 2015 ApS
Nygade 4
7900 Nykøbing M
CVR: 36734191
Hjemmeside