Boligadvokat i Midtjylland

  • Få gratis 3 skarpe tilbud fra boligadvokater i Midtjylland
  • Udfyld Udfyld formularen online på kun 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige boligadvokater

Få 3 tilbud

Eksempel på forhandling om køb af lejlighed

3. august 2017. Lille etværelses lejlighed, som er brugt til at studere, feste og sove i. Kort sagt, en ikke særlig velholdt lejlighed, med lidt dårlig lugt og nusset indretning. Efter aftale med sælger fastsættes prisen 20.000 kr. højere end andre tilsvarende lejligheder i ejendommen har været solgt til, da lejligheden på salgstidspunktet er den eneste lejlighed i ejendommen udbudt til salg.
Efter ca. tre måneder er der en potentiel køber med hænderne godt skruet på, som kan se mulighederne i lejligheden med lidt forandringer. Køber sørger for godkendelse fra sin bank og giver et kontant bud på lejligheden. Køber ønsker at købe lejligheden 60.000 kr. under den udbudte pris. Sælger afviser buddet og beder mægleren om at forhandle en bedre pris igennem.

Ejerforeningens vedtægter

Der er udarbejdet grundlæggende ejerlejlighedsvedtægter ifølge lovgivningen. Men ud over det kan man jo i ejerforeningerne næsten aftale det, man vil. Her kan du læse, hvordan der indkaldes til generalforsamling, hvordan bestyrelsen sammensættes og hvornår årsregnskab og nye budgetter skal foreligge.
Derudover bliver det beskrevet, hvad der er din egen vedligeholdelse, og hvad der er ejerforeningens vedligeholdelse. Desuden vil du som regel kunne læse om begrænsninger i udlejning, husdyrhold og sanktioner, hvis der skulle være andre i ejerforeningen, som opfører sig til gene for de øvrige beboere.
Som regel sættes de faktiske tal fra sidste år op ved siden af budgettet for det nye år. Så kan du hurtigt se, om der er afvigelser. Det er der som regel ikke, medmindre ejerforeningen har besluttet sig for større forbedringsarbejder eller lignende.

Boligadvokater i Midtjylland spænder vidt

Emner som en boligadvokat i Midtjylland arbejder med:
  • Entreprisekontrakter
  • Ejerforeninger
  • Boligtyper
  • Bank og finansiering
  • Andelsbolighandel

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8200 Midtjylland
Advokat Elsebeth Rasmussen
Fridtjof Nansens Vej 75
8200 Århus N
CVR: 32480918
Hjemmeside
Vilsgaard Advokater
Åbogade 15
8200 Århus N
CVR: 31501083
Hjemmeside
wenzelsen.dk
Vejlby Ringvej 18
8200 Aarhus N
CVR: 32223982
Hjemmeside