Boligadvokat i Maribo

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra boligadvokater i Maribo
  • Du får kun tilbud fra rutinerede advokater
  • Spar nemt 30 pct på en rutineret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudBoligadvokat tilbud i Maribo? Modtag 3 gratis tilbud

22. december 2017. Står du og har brug for en boligadvokat i Maribo eller omegn, så har du valgt helt rigtig. Hos 3advokattilbud.dk løfter vi gerne din opgave - vi er ikke bange for at kalde os nr. 1 i branchen. Vi samarbejder kun med professionelle boligadvokater, der altid ønsker at tilbyde kvalitets arbejde billigst muligt.
Du kan lade plastikkortet blive i lommen. Her er det gratis at få 3 godkendte tilbud på alle former for boligsager. Ikke kun i Maribo - Vores gratis service gælder i hele Danmark! Boligadvokaterne konkurrerer om at få din opgave og derfor vil du modtage nogle meget attraktive tilbud.
Vores gratis tjeneste indebærer, at du hos os har mulighed for - allerede i dag - at indhente 2-3 gratis og helt uforpligtende tilbud på at få løst din boligsag i Maribo her på siden. Har du spørgsmål som du gerne vil have svar på, så skriv dem sammen med beskrivelsen af sagen til boligadvokaten.

Gem din likviditet

Traditionel finansiering ved køb af ejendom til 1.000.000 kr. 5 % i udbetaling = 50.000 kr. 15 % som sælgerpantebrev = 150.000 kr. 80 % som fastforrentet realkreditlån = 800.000 kr. Har du kun sparet op til udbetalingen, så vurder, om ikke det er bedre at gemme din likviditet til forbedringer af boligen.
Dermed slipper du for at skulle låne penge i din bank til et nyt køkken eller lign. Sådan et lån vil nemlig typisk være til en højere rente end et lån til udbetalingen. Selvom du har været i den samme bank i mange år, så tøv ikke med at besøge en eller to andre banker og få deres vurdering af din økonomi.
Lad dem udarbejde et finansieringsforslag til dig. For det er dig, der er forbruger, og med bankprodukter, bør du absolut undersøge markedet, inden du beslutter dig. Der vil typisk være store forskelle bankerne imellem på bl.a. omkostningerne ved etablering af dit lån.

Advokatarbejde tilbydes af professionelle advokater

Liste med eksempler på emner som boligadvokater i Maribo og omegn varetager -
  • Planløsning
  • Nettoydelse
  • Matrikelkort
  • Købstilbud
  • Ideel anpart

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4930 Maribo
Advodan Lolland-Falster
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 85188119
Hjemmeside
Stubo ApS
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 26461731
Hjemmeside
Ret & Råd Maribo
Torvet 5
4930 Maribo
CVR: 31118336
Hjemmeside