Boligadvokat i Maribo

  • Få gratis 3 friske tilbud fra boligadvokater i Maribo
  • Udfyld Udfyld formularen online på kun 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra potentielle boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Vores samarbejdspartnere i Maribo

23. november 2017. Beskriv din boligsag og dine forventninger til boligadvokaten i Maribo i onlineskemaet på mindre end fire minutter. 3advokattilbud.dk finder herefter 3 relevante og billige boligadvokater, hvis kompetencer lever op til dine preferencer og behov.
I løbet af 2-3 dage tager de 3 boligadvokater fra Maribo kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i ro og mag på baggrund af dine preferencer og de oplysninger, boligadvokaterne har fremsendt.
Du vælger det tilbud, hvor prisen og kvaliteten passer dig bedst, og påbegynder herefter et samarbejde med den pågældende boligadvokat. Denne service er gratis og uforpligtende og du er således ikke tvunget til at skulle acceptere de fremsendte tilbud.

Gem din likviditet

Traditionel finansiering ved køb af ejendom til 1.000.000 kr. 5 % i udbetaling = 50.000 kr. 15 % som sælgerpantebrev = 150.000 kr. 80 % som fastforrentet realkreditlån = 800.000 kr. Har du kun sparet op til udbetalingen, så vurder, om ikke det er bedre at gemme din likviditet til forbedringer af boligen.
Dermed slipper du for at skulle låne penge i din bank til et nyt køkken eller lign. Sådan et lån vil nemlig typisk være til en højere rente end et lån til udbetalingen. Selvom du har været i den samme bank i mange år, så tøv ikke med at besøge en eller to andre banker og få deres vurdering af din økonomi.
Lad dem udarbejde et finansieringsforslag til dig. For det er dig, der er forbruger, og med bankprodukter, bør du absolut undersøge markedet, inden du beslutter dig. Der vil typisk være store forskelle bankerne imellem på bl.a. omkostningerne ved etablering af dit lån.

Advokatarbejde tilbydes af professionelle advokater

Liste med eksempler på emner som boligadvokater i Maribo og omegn varetager -
  • Planløsning
  • Nettoydelse
  • Matrikelkort
  • Købstilbud
  • Ideel anpart

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4930 Maribo
Ret & Råd Maribo
Torvet 5
4930 Maribo
CVR: 31118336
Hjemmeside
Stubo ApS
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 26461731
Hjemmeside
Advodan Lolland-Falster
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 85188119
Hjemmeside