Boligadvokat i Lystrup

  • Få gratis 3 seriøse tilbud fra boligadvokater i Lystrup
  • Udfyld Udfyld skemaet på under 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive boligadvokater

Få 3 tilbud

Sådan klager man over en hushandel

3. august 2017. Ejendomsmæglere i Lystrup har ikke det bedste ry og det er ofte ikke helt uden grund. Mange mennesker er ikke tilfredse med ejendomsmægleren ved salg af bolig. Heldigvis har du mulighed for at klage til Disciplinærnævnet for Ejendomsformidling, der er et uvildigt organ, som behandler klager fra danskere over ejendomsmæglere.
I 2015 modtog organet til sammen 153 klager, og 72 klagere fik medhold i deres sag. Det er altså en god idé at indgive en klage, hvis du ikke er tilfreds med den købsproces du har oplevet.
Har du brug for at klage over en hushandel så få professionel hjælp fra en erfaren boligadvokat i Lystrup. Han kan råde dig til, hvad der er det bedste træk og ligeledes føre sagen for dig, hvis den ender i retten.

Planlæg din boligfremtid

Vær afklaret om, hvad du forventer af fremtiden. Her er et eksempel fra den virkelige verden. En kvinde boede sammen med sin mand på 83 år i et hus på ca. 170 m2 med en have på ca. 900 m2. Hun var mentalt frisk, og havde igennem mange år sørget for tøjvask, madlavning og arrangementer, så deres sociale omgangskreds stadig besøgte dem.
Men hendes mand havde ikke mange kræfter tilbage. Hun havde forgæves talt med sin mand om at de burde flytte, men det ville han naturligvis ikke høre tale om. Efter ca. tre år var manden klar til at flytte. For nu var han så træt og fysisk svækket, at han godt kunne se, at deres nuværende bolig ikke var hensigtsmæssig. Det lykkedes for dem at finde en passende lejlighed i byen og få solgt villaen. Men her er det altså vigtigt at påpege, at ejendommen givetvis ved et salg nogle år tidligere ville have givet et større overskud.

Opret din boligsag i Lystrup online nu

Oversigt med eksempler på områder som erfarne boligadvokater i Lystrup arbejder med:
  • Rentestigning
  • Lånevilkår
  • Ejendomsskattebillet
  • BBR-ejermeddelelse
  • Afdragsfrihed

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8520 Lystrup
Advokat Birthe Valentin
Lindevej 2
8543 Hornslet
CVR: 29885869
Hjemmeside
Advokat Lars Rieck Sørensen
Hjortshøjvangen 34
8530 Hjortshøj
CVR: 31231582
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kurt Siggaard ApS
Hjembækvej 64
8500 Grenaa
CVR: 30495136
Hjemmeside