Boligadvokat i Lolland

  • Få gratis 3 skræddersyede tilbud fra boligadvokater i Lolland
  • Udfyld Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Spar penge ved at bruge vores gratis tjeneste

22. november 2017. Få gratis og enkelt 2-3 skarpe tilbud fra boligadvokater på Lolland. Spar tid og penge, og lad os udføre arbejdet med at få tilbud fra erfarne boligadvokatkontorer på Lolland. Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede boligadvokatkontorer og derfor undgår du dyre overraskelser.
3advokattilbud.dk kan imødekomme alle slags behov – store som små. Søger du en boligadvokat til en simpel opgave som for eks. en tingbogsattest, finder vi den bedste boligadvokat til opgaven. Det samme gælder større opgaver som for eksempel en nybygning.
Boligadvokaterne ved, at de konkurrerer med andre boligadvokater om din opgave, så de udarbejder derfor et særlig godt tilbud. Vores net af samarbejdspartnere omfatter mange hundrede selvstændige certificerede boligadvokater landet over.

Valg af udbetaling

Med tidens renteniveau kan det ikke betale sig at spare op til udbetalingen. Hvis det tager dig et eller tre år at skrabe sammen til en udbetaling, så er boligen til 1.000.000 kr. givetvis steget et sted mellem 3 og 10 % svarende til 1.030.000 kr. eller 1.100.000 kr.
Et lån til udbetalingen kan gennemføres til en forholdsvis lav rente. Som førstegangskøber kan du forvente, at banken vil låne dig udbetalingen til ca. 8% i rente. Bemærk, at denne rente typisk vil være variabel.
Men hvilken rente du ender med at betale, aflaænger meget af din privatøkonomi og dit forhold til banken. Sørg for at forhandle på dette punkt. Du kan sammenligne bankernes lånevilkår på www.mybanker.dk. Ring efterfølgende og få yderligere oplysninger hos de banker, der ser attraktive ud.

Boligadvokat tjeneste tilbydes over hele Lolland

Hele Lolland kommune er omfattet af vores netværk af skrappe boligadvokater:
  • Vesterborg
  • Bandholm
  • Holeby
  • Gloslunde
  • Dannemare

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4970 Lolland
Hage Advokatanpartsselskab
Orebygaard 16
4990 Sakskøbing
CVR: 37819433
Hjemmeside
Advokat Niels Nissen
Kochsgade 31 A
5000 Odense C
CVR: 25484207
Hjemmeside
Advokatfirmaet Klaus Ewald
Kongensgade 38
5000 Odense C
CVR: 26336430
Hjemmeside