Boligadvokat i Lemvig

  • Få gratis 3 friske tilbud fra boligadvokater i Lemvig
  • Udfyld Udfyld skemaet online på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Eksempel på tilbud om køb af ejerbolig

22. november 2017. Nedenstående tilbud er betinget af min advokats endelige godkendelse af købsaftalen med tilhørende dokumenter i sin helhed. Tilbuddet bortfalder dato og tidspunkt. Tilbuddet er betinget af sælgers accept af nedenstående:
Dispositionsdato dato, jævnfør købsaftalens standardbestemmelser. Årsag til en tidligere dispositionsdato, skyldes nødvendigheden af at udskifte køkken og bad inden indflytning.
Ejerskifteforsikring ønskes tegnet af køber med ikrafttræden på dispositionsdato.
Tilstandsrapport indeholder tre anmærkninger noteret som K3. Disse skal, af sælger, være håndværksmæssigt korrekt udbedret inden dispositionsdatoen. Har sælger ikke udført forbedringerne på dispositionsdato, refunderer sælger til køber via refusionsopgørelsen kr. X til fuld og endelig afgørelse herfor.

Det kommunale oplysningsskema

Forespørgslen ved amtet vedrørende en eventuel forurening af grunden er en vigtig kontrol. Som regel er der ikke grund til bekymring. Men sæt nu, du lige netop var faldet for en bolig oven på en gammel giftgrund. Så er det nu meget rart at opdage det, inden du har købt boligen.
Glem ikke at checke det kommunale oplysningsskema. Det ville jo være trist, hvis toilettet var tilsluttet en septiktank på grunden, du selv skulle tømme en gang om året. Alt i alt er der rigtig meget information at hente fra det kommunale oplysningsskema.
En bygningsattest er et officielt dokument udstedt af kommunen, der dokumenterer, at en bygning er korrekt anmeldt, opført og registreret i det offentlige system. Hvis du fx ser på en bolig med en del knopskydninger af tilbygninger, så er det vigtigt at sikre sig, at der foreligger bygningsattester på alle ændringer.

Få 3 uforpligtende tilbud fra dygtige boligadvokater

I Lemvig kommune kan du bestille 3 advokattilbud uanset hvor i kommunen, du er bosat:
  • Bovbjerg
  • Dybe
  • Paris
  • Gudum
  • Fabjerg

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7620 Lemvig
Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft
Havnen 23
7620 Lemvig
CVR: 16615773
Hjemmeside
Advokatfirmaet Leipold
Tårnfalkevej 20
7620 Lemvig
CVR: 34169373
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henrik Lindebod ApS
Hovedgaden 31
7620 Lemvig
CVR: 27756263
Hjemmeside