Boligadvokat i Korsør

  • Få 3 konkrete tilbud fra boligadvokater i Korsør
  • Du får kun tilbud fra erfarne advokater
  • Spar let 35 pct på en faglærd advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudKorsør boligadvokat? Få 3 tilbud gratis og uforpligtende

22. december 2017. I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at boligadvokaten selv kan fastsette størrelsen på sit salær. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for meget store prisforskelle for præcis den samme ydelse.
Hvad en boligadvokat i Korsør koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af, i hvilken retsinstans boligadvokaten har møderet. Har boligadvokaten specialiseret sig inden for et afgrænset område med heraf særlige kompetencer, kan dette også forøge prisen.
Ved at benytte dig af 3advokattilbud.dk har du mulighed for at bestille tre 100% uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige boligadvokater i Korsør. Med 3 forskellige tilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den boligadvokat du vælger.

Eksempel på forfandling vedr. forurenet grund

Mægler: Det med den historiske forurening er ikke noget, sælger i praksis har oplevet som et problem. Du er velkommen til at kontakte amtet for yderligere information. Men sælger ønsker ikke, at kontantprisen skal ændres, så eventuelle spørgsmål skal være afklaret, inden købsaftalen udarbejdes.
Du kan acceptere svaret med henblik på at indhente mere information. Og hvis der måtte være registreret en mulig historisk forurening, skal informationen naturligvis være så fyldestgørende, at man problemfrit kan underskrive købsaftalen.
Du kan beholde bolden: Så har jeg desværre spildt din tid med fremvisninger, for jeg ved, at den tilbudte kontantpris er kravet fra min bank for at blive godkendt til købet af netop den ejendom. Jeg må tænke over, om jeg kan finde den rigtige ejendom et andet sted. Jeg vender tilbage.

Få løst dit boligproblem her

Eksempler på områder som erfarne boligadvokater i Korsør arbejder med på daglig basis:
  • Lånoptagelse
  • Landbrug
  • Køb af bolig
  • Infrastruktur
  • Husforsikring

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4220 Korsør
Jystrup Advokat
Slettebjergvej 66
4174 Jystrup
CVR: 31340152
Hjemmeside
Registreret Revisor FDR
Hovedgaden 50
4261 Dalmose
CVR: 16315370
Hjemmeside
thurø wegener Advokater
Korsgade 1
4200 Slagelse
CVR: 30703197
Hjemmeside