Boligadvokat i Kokkedal

  • Få gratis 3 attraktive tilbud fra boligadvokater i Kokkedal
  • Udfyld Udfyld online formularen på mindre end 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Modtag 3 tilbud fra advokater i Kokkedal - spar tid og penge

22. november 2017. Prisforskellene på boligadvokater i Kokkedal kan være store. Prisen afhenger af en række forskellige faktorer. For eksempel hvilken møderet har boligadvokaten? Hvis din sag skal videre fra byretten til landsretten, skal du bruge en boligadvokat med mere erfaring.
Det betyder sandsynligvis, at prisen bliver højere, end hvis sagen blot skulle i byretten. Der kan dog sagtens stadig være penge at spare på en boligadvokat i landsretten, hvid du indhenter tre tilbud. Andre faktorer, der spiller ind på prisen er naturligvis størrelsen på din boligsag.
De fleste boligadvokater anvender timepriser og det er ikke urealistisk med en timepris på 2.100 kr. Det lyder umiddelbart voldsomt men du skal huske på, at boligadvokaten ud af dette beløb også skal lønne en sekretær, betale husleje, forsikring, el og så videre.

Boligadvokatens honorar

Det er dig, der skal have tillid til advokaten, ikke ejendomsmægleren. Advokatens honorar afhænger som regel af boligens størrelse. Baggrunden for det er, at hvis advokaten måtte overse noget, og dermed lave en ansvarspådragende fejl, så er et erstatningskrav på en bolig til 10 millioner væsentligt højere end på en bolig til en million.
Tror du, at du har fundet drømmeboligen, så bed ejendomsmægleren om at fremsende samtlige dokumenter i sagen til dig og din advokat. Uanset boligtype bør du undersøge følgende nærmere og så vidt muligt bruge det under forhandlingen, inden du endeligt beslutter dig for at afgive dit købstilbud.

Genvejen til den bedste boligadvokat

Advokatkontorer i Kokkedal påtager sig eksempelvis disse type af boligsager.
  • Finansering
  • Fællesudgifter
  • Internationale retsforhold
  • Køb af bolig
  • Opkonvertering

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2980 Kokkedal
Juridisk Rådgiver og Mediator
Fredtoftevej 17
2980 Kokkedal
CVR: 65883716
Hjemmeside
Advokat & Co.
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
CVR: 26820138
Hjemmeside
Remy Holding Advokat ApS
Nordskrænten 8
2980 Kokkedal
CVR: 36428791
Hjemmeside