Boligadvokat i Kastrup

  • Få gratis 3 skarpe tilbud fra boligadvokater i Kastrup
  • Udfyld Udfyld formularen online på mindre end 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle boligadvokater

Få 3 tilbud

Modtag 3 tilbud fra boligadvokatfirmaer i Kastrup

3. august 2017. 3advokattilbud.dk er eksperter i at formidle boligadvokatopgaver mellem privatpersoner og boligadvokatfirmaer i Kastrup. Det er mange års interesse i boligadvokaterhvervet og lovgivningen, der gør at vi påstår, at vi er den bedste gratis onlinetjeneste inde for netop felt.
Du kan regne med at den boligadvokathjælp fra boligadvokater i Kastrup du modtager, er helt i top. Vores samarbejde med hundredevis af boligadvokatfirmaer over hele Danmark, er nemlig bygget op over en lang periode. Det er derfor vi er sikre på, vi kun tilbyder de bedste boligadvokater.
Vi lever af at formidle boligadvokathjælp i blandt andet Kastrup og derfor vil være katastrofalt, hvis du fik en dårlig oplevelse hos en af vores samarbejdspartnere. Vi håber, du vil anvende vores gratis tjeneste og på den måde spare både tid og penge på en boligadvokat i Kastrup.

Et badeværelse i den helt forkerte farve

Du har fundet drømmeboligen men køkken og badeværelse er rædselsfulde brune og orange. Der kan gøres meget med en stærk flisemaling, men tag en snak, om I kan leve med et sminket badeværelse og ny sanitet. Eller om det hele skal laves nyt fra starten?
Både med hensyn til køkken og bad, så er det en rigtig god ide at gå ud og se på materialer, kvalitet og priser, inden du besigtiger boliger. Alt efter dine egne krav kan et køkken eller badeværelse sagtens etableres for små penge, men du kan også vælge løsninger op til 300.000 kr. eller mere.
Så det er en rigtig god ide at være nogenlunde afklaret om pris- og kvalitetsniveau på forbedringerne. Du kan også bygge nyt køkken et andet sted i boligen. Det gamle køkken kan så typisk konverteres til bad, kontor eller gæsteværelse. Mulighederne kan være mange flere end planløsningen umiddelbart lægger op til.

En boligadvokat hjælper dig med svar på dine spørgsmål

Her er et lille udvalg af de mange emner, hvor det kan være en god idé at hyre en boligadvokat i Kastrup:
  • Skjulte installationer
  • Syn og skøn
  • Tilstandsrapport
  • Vedtægter
  • Økonomistyring

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2770 Kastrup
Mølck & Larsen
Amager Landevej 37
2770 Kastrup
CVR: 78716215
Hjemmeside
Advokatfirmaet A. Rønn-Simonsen ApS
Amager Landevej 12
2770 Kastrup
CVR: 15283300
Hjemmeside
Advokat Michael Friis Pedersen
Tårnbygårdvej 9
2770 Kastrup
CVR: 16078107
Hjemmeside