Boligadvokat i Køge

  • Få gratis 3 skræddersyede tilbud fra boligadvokater i Køge
  • Udfyld Udfyld formularen på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale boligadvokater

Få 3 tilbud

Din del af arbejdet er ganske nemt

3. august 2017. Mangler du en erfaren boligadvokat i Køge? Så er du havnet på det helt rigtige websted. Her modtager du gratis og nemt 2-3 godkendte tilbud fra dygtige boligadvokater i Køge, som gerne vil løse din boligopgave. Der er uanset om det drejer sig om salg eller køb af bolig.
Det eneste du skal er, at skrive i formularen på under 5 minutter og forklare, hvilken slags boligsag, du ønsker hjælp til. På 26 timer, tilsendes du lokale tilbud fra op til tre advokater fra Køge-området. Du beslutter selv, hvilket tilbud du vil anvende. Hvis ingen af ​tilbuddene er gode nok, kan du blot afslå dem alle.
Vores ydelse er gratis og uforpligtende. Boligadvokaterne er i konkurrence om din advokatopgave og derfor får du de bedste tilbud. Du kan spare næsten 34% i forhold til den pris, du ville få, hvis du selv var nødt til at indhente priser.

Bevar styringen, når du forhandler med en boligsælger

Den, der har bolden, styrer forhandlingens udvikling og afvikling. Som køber bør du gå efter at fastholde initiativet. Vest for Storebælt er der en tendens til, at mægleren vil indkalde køber og sælger til et møde for at få handlen på plads i fællesskab.
Øst for Storebælt er det ofte mægleren, der fastholder dialogen til køber og sælger, som ikke mødes, før handlen er endelig. Vi anbefaler, at man som køber fastholder styringen, uanset hvilken måde man vælger at gennemføre forhandlingen på. En tommelfingerregel er, at du kan fastholde initiativet på følgende måder:
Knald eller fald ved at returnere med et endeligt svar til mægler, der skal indhentes accept på hos sælger. Den lidt blødere metode, som ofte får enderne til at mødes, er at returnere med et mandat til mægleren om, inden for hvilke rammer, du vil forhandle for, at købet falder på plads.

Lad kvalitetssikrede advokatfirmaer løse din opgave

Boligadvokater i Køge tilbyder bistand til boligsager overalt i kommunen:
  • Egøje
  • Herfølge
  • Ringsbjerg
  • Lidemark
  • Slimminge

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4600 Køge
Advokat Steen Jørgensen
Søndre Alle 21 A
4600 Køge
CVR: 10349397
Hjemmeside
Advokat Steen Hvidt
Alleen 1
4600 Køge
CVR: 31463998
Hjemmeside
Østsjællands Advokatforening
Bag Haverne 32
4600 Køge
CVR: 26078490
Hjemmeside