Boligadvokat København

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i København
  • Du får kun tilbud fra rutinerede advokater
  • Spar op til 30 % på en troværdig boligadvokat

Få 3 Boligadvokat København tilbud
Ageras Advokattilbud

Boligadvokat i København? Her får du gratis 3

Skal du bruge en boligadvokat i København? På internetportalen 3advokattilbud.dk kan du bestille 2-3 gratis tilbud fra erfarne boligadvokater i København. Det er uanset om din sag omhandler afdragsfrie lån, andelsboliglån, beskatningsregler eller noget helt andet. Få en god rabat på en København boligadvokat med 3 konkrete tilbud.
Da kursen på sammenlignelige obligationer normalt er ens, afhænger den egentlige pris for et realkreditlån af, hvor stort et administrationsbidrag det pågældende realkreditinstitut beregner sig. Normalt vil satsen ligge omkring 0,5 procent af lånets restgæld for en fuld 0-80 procents belåning af en ejendom.
Er belåningsprocenten lavere end 80, bliver bidraget lavere. Hvis lånet er placeret yderligt i ejendommen (der kan være et eller flere foranstående lån), kan bidraget være højere - op til 0,9 procent af lånets restgæld.

Find ud af, hvor meget plads du har brug for

Mit råd er: Køb ikke flere kvadratmeter end du har brug for. Alt efter boligtype vil du blive overrasket over, hvordan 90 kvadratmeter lejlighed føles i forhold til 90 kvadratmeter rækkehus. Lejligheden vil typisk føles stor og lys.
Rækkehuset har ofte afsat plads til trappe både til kælder og første sal, så boligen føles for trang for nogen og hyggelig for andre. Et hus på 90 kvadratmeter vil typisk være i dårligere stand end rækkehuset, selvom størrelsen og prisen er den samme.
Men måske er der en kælder, som giver mere plads og flere muligheder på lang sigt. Sammenlign de forskellige planløsninger. Drop tidligere fordomme og kig på alle boligtyperne, for det er helt sikkert, at du vil opleve store variationer i både størrelse og planløsning.

Opret din boligsag online allerede i dag

Boligadvokater i Københavns kommune arbejder naturligvis med boligopgaver i hele kommunen - fx.
  • Latinerkvarteret
  • Brumleby
  • Kartoffelrækkerne
  • Den sorte firkant
  • Strøget

Få 3 Boligadvokat København tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2400 København

Tom Carlos Buhmann
Jeppes Allé 20
2400 København NV
CVR: 77472118
Hjemmeside
Ehmer Pramming Advokater
Thoravej 11
2400 København NV
CVR: 37101494
Hjemmeside
Advokatfirmaet Arne Skjoldorf
Mågevej 15
2400 København NV
CVR: 29069360
Hjemmeside