Boligadvokat Jammerbugt

  • Få 3 reelle tilbud fra boligadvokater i Jammerbugt
  • Du får kun tilbud fra seriøse advokater
  • Spar op til 15 pct på en fleksibel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Bestil 3 gratis boligadvokat tilbud i Jammerbugt

5. juli 2018. Det er meget vigtigt, du er opmærksom på, at ejendomsmægleren først og fremmest repræsenterer sælgeren. Derfor får du ikke altid det fulde billede af boligen, og oftest kommer de primært ind på de mest åbenlyse negative ting ved boligen. Få derfor 3 boligadvokat tilbud i Jammerbugt.
Købsaftalen indeholder de vigtigste oplysninger i forbindelse med en ejendomshandel. Du skal derfor læse aftalen grundigt igennem selv eller sammen med din rådgiver. Før du skriver under, skal du huske, at du kan bede om at få ændret i købsaftalen, hvis du ønsker at give tilbud på andre vilkår end de, der står i aftalen.
Ved at tilføje et advokatforbehold får du mulighed for at få din boligadvokat til at gennemgå dokumenterne. Selvom du har skrevet under, kan du således stadig nå at fortryde, hvis du eller boligadvokaten finder forhold, som gør, at du alligevel ikke kan/vil købe ejendommen.

Sommerhuset som investering

Udlejning af sommerhuse har altid været en god forretning forstået på den måde, at det giver en indtægt til løbende vedligeholdelse og forbedringer af dit sommerhus. Udlejning giver dog også et større slid på sommerhuset, og der er en tendens til, at feriegæsterne ikke passer så godt på tingene, som man selv ville gøre.
Men lad os straks kaste os ud i en beregning for at se, hvor mange uger du skal udleje din investering i om året, for at din nettoudgift ca. bliver halveret. Du køber et sommerhus 400 meter fra vandet i et gennemsnitligt sommerhusområde i Danmark til en kontantpris kr. 1.095.000 kr.
Sommerhuset er et rummeligt træhus på 70 m2 med to soveværelser til i alt fire personer, ældre men hyggeligt køkken og delvis moderniseret brusebadeværelse. Med en gang maling, lidt møbler, krukker og så videre, bliver det rigtig charmerende.

Vi skaffer dig 3 advokattilbud - gratis og uforpligtende

Hele Jammerbugt kommune er omfattet af vores netværk af boligadvokatfirmaer:
  • Pandrup
  • Birkelse
  • Arentsminde
  • Tranum
  • Halvrimmen

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9690 Jammerbugt

Advokatfirmaet Advonord Fjerritslev
Østergade 15
9690 Fjerritslev
CVR: 40640118
Hjemmeside
Storkborg v/Gert Storkborg Jensen
Kattegatsvej 9 B
9700 Brønderslev
CVR: 25042530
Hjemmeside
Advokat Kirsten Moesgaard ApS
Engvej 2
9640 Farsø
CVR: 28901917
Hjemmeside