Boligadvokat Ishøj

  • Få 3 friske tilbud fra boligadvokater i Ishøj
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste advokater
  • Spar hurtigt 25 pct på en velegnet advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud fra professionelle boligadvokat i Ishøj

16. juli 2018. Mangler du en dygtigt og billig boligadvokat i Ishøj, kan vi hjælpe dig. På 3advokattilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra professionelle boligadvokater i Ishøj området, der gerne vil løse din boligadvokatopgave for dig.
Vores fornemste opgave er at skabe gennemsigtighed på boligmarkedet og stille forbrugeren bedst muligt, hvis der opstår et behov for boligadvokathjælp. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi skaffer 3 sammenlignlige tilbud på boligadvokater fra Ishøj, som matcher dine behov.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra boligadvokater, der kan tilbyde lige precis det, du efterspørger. Brug et par minutter på at udfylde skemaet - så finder vi 3 kompetente boligadvokater til dig. Samtidig kan du spare op til 28% på salæret.

Den auditive boligkøber

Hørelsen udgør den vigtigste del af indtrykket for den auditive person. Det er en type, som er koncentreret og eftertænksom, og i praksis rent faktisk kan stille sig op og lytte til en bolig. ”Jeg kan godt høre, hvad du siger” eller “Vi er på bølgelængde” er den auditivt orienteredes bemærkninger.
Det er ofte en person i balance med sig selv, men lidt afventende, som bruger tid på at opfange signaler og næsten altid lytter indgående. Jeg havde fornøjelsen af at hjælpe et musiker-par. De var meget forskellige fra mig, og valgte efter min mening nogle fantastiske huse fra, indtil jeg opdagede, hvad de lagde mest vægt på:
Akustikken i stuerne var meget afgørende. Det var ikke noget, de fik fortalt mig, da den generelle snak om beliggenhed og standen på køkken og bad vejede tungt i samtalerne. Men det viste sig, at det ikke var afgørende.

Vi sender din opgave i udbud

Der er hjælp at få til din boligsag, uanset hvor i Ishøj kommune du bor:
  • Tranegilde
  • Arken
  • Vejleå
  • Ishøj Landsby
  • Torslunde

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2635 Ishøj

Alliance Advokater Ishøj
Ishøj Strandvej 87
2635 Ishøj
CVR: 31122023
Hjemmeside
Advokatfirmaet Harring-Lund
Ishøj Strandvej 87
2635 Ishøj
CVR: 20952776
Hjemmeside
Nem-Ejendomsmægler
Lærke Alle 12
2635 Ishøj
CVR: 36051418
Hjemmeside