Boligadvokat i Hvidovre

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra boligadvokater i Hvidovre
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede advokater
  • Spar op til 40 pct på en kvalitetssikret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudFå gratis 3 konkrete tilbud fra boligadvokat i Hvidovre

22. december 2017. Inden du påbegynder et nyt byggeprojekt, er det vigtigt at få alle aftaler ned på skrift. Ellers risikerer du nemlig forsinkelser, misforståelser og måske endda et økonomiske tab. En boligadvokat hjælper dig med at udarbejde sikre aftaledokumenter for eksempel entreprisekontrakter og kontrakter med underleverandører.
En boligadvokat i Hvidovre kan vejlede dig om den bedst egnede entrepriseform og det bedste aftalesæt. Man vælger ofte at basere entreprisekontrakten på et standard aftalesæt. Aftalesættet indeholder regler, der skal gælde under byggeriet f.eks. hvad man gør i tilfælde af fejl og mangler, hvordan byggeriet skal afleværes, ansvarsforhold og så videre.
Ansvarsdelingen mellem dig og entreprenøren afhænger af entreprisetypen. Ved totalentreprise udfører entreprenøren alle dele af byggeprojektet. Ved hovedentreprise står du selv for planlægningsfasen.

Brug dine tidligere erfaringer

Hvad har været godt, hvor du bor nu eller har boet førhen? Tænk tilbage på, hvad du virkelig har nydt ved en tidligere bolig og skriv det ned. Det er helt sikkert meget subjektivt, hvad man synes har været godt, og ofte er det noget, som man ikke fandt væsentligt, da man flyttede ind.
Eller tænk på, hvad du har syntes godt om, når du har været på besøg hos venner eller familie. Hvad har været dårligt? Ofte bliver man efter et stykke tid irriteret over et eller andet, som det er svært at gøre noget ved.
Personligt føler jeg mig generet af S-toget. Ikke fordi det kører lige i baghaven, men har vinden den rigtige retning, er det bestemt noget, der generer, hvad jeg ikke havde troet. Min familie derimod skænker det ikke en tanke.

Få en godkendt boligadvokat til at hjælpe dig

Boligadvokatfirmaer i Hvidovre kommune yder advokatbistand i hele kommunen:
  • Avedøre Holme
  • Brostykke
  • Præstemosen
  • Friheden
  • Avedøre

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2650 Hvidovre
Boesen Patent
Baunebakkevej 21
2650 Hvidovre
CVR: 35507973
Hjemmeside
Bendt Vangshardt
Gammel Køge Landevej 314
2650 Hvidovre
CVR: 74093914
Hjemmeside
advokaterne la Cour, Henriksson, Dreyer ApS
Hvidovrevej 406
2650 Hvidovre
CVR: 32644287
Hjemmeside