Boligadvokat i Hundested

  • Få gratis 3 skræddersyede tilbud fra boligadvokater i Hundested
  • Udfyld Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra grundige boligadvokater

Få 3 tilbud

Du kan kvit og frit indsende din boligsag

3. august 2017. Få gratis og uforpligtende 2-3 skræddersyede tilbud fra boligadvokater i Hundested på din boligopgave. Spar tid og lad os gøre det hårde arbejde med at skaffe tilbud fra boligadvokatfirmaer i Hundested. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte boligadvokater, så du undgår dyre fejlvalg.
Derudover ved boligadvokaterne, at de konkurrerer med flere andre boligadvokatkontorer, så derfor får du et ekstra konkurrencedygtigt tilbud. Vi samarbejder med en lang række boligadvokater i Hundested og kan derfor matche din opgave med de helt rigtige boligadvokater - uanset typen af din opgave.
Hvad enten du søger en billig boligadvokat til en simpel enkeltstående opgave som eksempelvis udfærdigelse af et skøde, eller du mangler et fast samarbejde med en boligadvokat til løbende ejendomsadministration, så har vi kandidaterne.

Oprydning af jordforureningen

Få checket den grund du er ved at købe for evt forurening. Så er du sikret, at en eventuel oprydning af jordforureningen ikke vil give dig omkostninger som køber. Der diskuteres politisk i øjeblikket, om man skal hæve grænseværdierne, da de åbenbart er fastsat ud fra nogle ganske restriktive krav i dag.
Det betyder, at en masse købere og sælgere bliver unødigt urolige. Det betyder samtidig, at det offentlige bruger uforholdsmæssigt mange skattekroner på det lovpligtige kortlægningsarbejde. Som regel er forholdene i orden, men skulle du falde over en ejendom med anmærkninger, så drøft med din advokat, om der er en sundhedsrisiko forbundet med køb af ejendommen.
Set fra sælgers synspunkt og ejendomsmæglerens ønsker om at gennemføre et salg kan en gammel historisk forurening øge interessen for at komme af med ejendommen. I så fald vil du sikkert kunne opnå et afslag i kontantprisen.

Find den rigtige advokat uanset emnet

Her er 5 eksempler på emner som boligadvokater i Hundested kan hjælpe med:
  • Aftaleloven
  • BBR-ejermeddelelse
  • Boligkøb
  • Ejendomme
  • Entreprise

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3390 Hundested
Advokatfirmaet Schack
Slotsgade 32
3400 Hillerød
CVR: 27732046
Hjemmeside
Advokat Per Schultz
Nordre Jernbanevej 44
3400 Hillerød
CVR: 16265675
Hjemmeside
1270 K Advokatanpartsselskab
Kystvej 8
3360 Liseleje
CVR: 29623236
Hjemmeside