Boligadvokat i Hornbæk

  • Få gratis 3 godkendte tilbud fra boligadvokater i Hornbæk
  • Udfyld Udfyld formularen online på mindre end 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne boligadvokater

Få 3 tilbud

Få stærke tilbud på kompetente advokater i Hornbæk

3. august 2017. Her på hjemmesiden får du hurtig og gratis kontakt med billige og erfarne boligadvokater i Hornbæk. Indtast dine specifikationer på din boligadvokatopgave og bliv ringet op af boligadvokatfirmaer i Hornbæk-området med to-tre hurtige tilbud.
Det er 100% gratis og du modtager 3 tilbud, du frit kan vælge mellem. Boligadvokatarbejde behøver ikke at koste en million (selvom det er på regning) og muligvis kan din boligsag løses af en autoriseret og billig boligadvokat i Hornbæk på ganske få timer.
Udfyld online formularen på mindre end 4 minutter i dag! Så får du løst din boligadvokatopgave hurtigt og let. Husk at denne online service er fuldstændig gratis og uforpligtende. Der er penge at spare (33%).

Hvad må boligen koste

En forskel i salgsprisen på 50.000 kr. betyder i praksis kun ca. 250 kr. om måneden i husleje ved optagelse af et 4% fastforrentet realkreditlån med 30 års løbetid. Du kan tjekke huspriser på www.nettidende.dk/tingbladet.
Her kan du se oplysninger om navne på købere og sælgere, dato for tinglysning af ejerskifte, den offentlige vurdering samt købesum. Hvis der bare står DKK ved købesummen, har parterne ikke ønsket at offentliggøre købesummen. Men som regel vil du opleve, at købesummen fremgår.
Det kan give dig en ide, om den pris du bliver præsenteret for på en tilsvarende ejendom eller lejlighed, er korrekt, eller om der er basis for forhandling.

Find det bedste tilbud i dag

Det er et alsidigt job, at være boligadvokat. Se bare på disse tilfældige eksempler på opgaver, en boligadvokat i Hornbæk kan komme ud for:
  • Mellemfinansiering
  • Overtagelsesdato
  • Tvangsauktion
  • Udbetaling
  • Videresalg

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3100 Hornbæk
Anne-Mette Nygaard Modest
Engholmvej 5
3100 Hornbæk
CVR: 20009489
Hjemmeside
Jurista ApS
Løvvænget 15
3100 Hornbæk
CVR: 33641753
Hjemmeside
Ekstrand Advokater
Solvej 7 A
3100 Hornbæk
CVR: 38113976
Hjemmeside