Boligadvokat Holte

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Holte
  • Du får kun tilbud fra reelle advokater
  • Spar let 35 pct på en dygtig boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Holte tilbud
Ageras Advokattilbud

Juridisk hjælp i Holte ➔ Få gratis 3 boligadvokat tilbud

Det er ikke alle, der må kalde sig boligadvokat idet titlen boligadvokat er en beskyttet titel. Dette betyder rent praktisk, at en række betingelser skal være opfyldt, før det er tilladt at kalde sig boligadvokat. Først og fremmest skal man være uddannet jurist fra et universitet.
Herefter skal man have mindst 3 års erfaring som boligadvokatfuldmægtig på et boligadvokatkontor i fx Holte. Hvis man har afsluttet sin kandidatgrad efter 1998, skal man også gennemføre boligadvokatuddannelsen. Den sidste del af boligadvokatuddannelsen tager 3 år.
Den afsluttes med en skriftlig prøve (boligadvokateksamen) og en praktisk prøve i retssagsbehandling (retssagsprøven). Først herefter er det tilladt at kalde sig boligadvokat. Derfor har en boligadvokat som regel større viden og erfaring sammenlignet med en jurist. Få stor rabat (30%) på en Holte boligadvokat med den gratis 3advokattilbud.dk.

Overvej om en stor have er et krav ved køb af bolig

På 3advokattilbud.dk er det vores erfaring, at vi kun nyder terrassen og en badmintonkamp med børnene. Så står det til os, behøver haven ikke være særlig stor, for hvor er det trist at fjerne ukrudt! Men hvad er dit behov?
Skal man kunne spille fodbold, drømmer du om en traktorgræsslåmaskine nede fra byggemarkedet eller en lille mark med dine egne økologiske grønsager? Vil havearbejde og fornøjelsen med en stor smuk have give dig et frirum fra hverdagens stress og jag, så skal du måske gå efter den store have, hvor du kan være kreativ.
Haven er in netop nu og får meget spalteplads i de fleste dameblade og aviser. Men husk at være realistisk i forhold til, hvor meget tid du bruger på job, familie og andre fritidsinteresser. Jo større have, jo mere havearbejde.

Spar mindst 26% på din boligsag

Effektive boligadvokater i Holte løser f.eks. følgende opgaver:
  • Entreprisekontrakter
  • F3 lån
  • Køb og salg af fast ejendom
  • Prioritetslån
  • Refusionsopgørelse

Få 3 Boligadvokat Holte tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2840 Holte

Advokatfirmaet Kold Christensen
Dronninggårds Allé 136
2840 Holte
CVR: 35081097
Hjemmeside
Advokat Stephan Falsner
Rudersdalsvej 16
2840 Holte
CVR: 34033110
Hjemmeside
Bonnor Advokater
Øverødvej 5
2840 Holte
CVR: 12845995
Hjemmeside