Boligadvokat i Holstebro

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Holstebro
  • Udfyld Udfyld online skemaet på mindre end 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige boligadvokater

Få 3 tilbud

Inspiration til det næste boligkøb

3. august 2017. Forhåbentlig får du her på siden en masse spændende tanker og inspiration. At købe bolig skal nemlig være en god oplevelse. Den rette bolig som base for netop dit liv, er en vigtig del af en god hverdag.
Boligen skal også være en god investering. Så husk på, at bankerne og realkreditinstitutterne står i kø for at levere finansiering til dig. Hav altid fokus på at nedbringe din gæld og udnyt konkurrencen i den finansielle sektor, så din privatøkonomi bliver så god som overhovedet mulig.
For det er dig og dine fremtidsplaner, det handler om. Sørg altid for at mødes med sælger og få så meget information som muligt, inden du får overdraget nøglen. Sælger er som regel villig til at fortælle dig lidt om området og boligen.

BBR-ejermeddelelse

I BBR-ejermeddelelsen finder du kommunens oplysninger om boligen. Den kan være dig til nytte, hvis du fx vil have en oversigt over bygningens størrelse, indretning, tekniske installationer med mere.
Vær opmærksom på, at BBR-oplysningerne ikke altid stemmer overens med det, du ser i praksis. For det er sælger, der skal sørge for, at fakta er i overensstemmelse med BBR-ejermeddelelsen. Med andre ord er du altså ikke sikker på, at gældende love og bestemmelser er overholdt.
Hvis der for eksempel er opført en garage, som ikke fremgår af BBR-ejermeddelelsen, så sørg for, at det er sælger, der bringer forholdet i orden som en del af aftalegrundlaget.

Erfarne boligadvokater står klar i Holstebro

Hele Holstebro kommune er omfattet af vores netværk af professionelle boligadvokater:
  • Skave
  • Sevel
  • Vinderup
  • Borbjerg
  • Mejrup Kirkeby

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7500 Holstebro
Advokat Steffen Møller
Ellehammersvej 85
7500 Holstebro
CVR: 61447210
Hjemmeside
Uldall & Laursen
Grønsgade 1
7500 Holstebro
CVR: 16812374
Hjemmeside
Advokaterne Nupark
Nupark 45
7500 Holstebro
CVR: 30597281
Hjemmeside