Boligadvokat i Hobro

  • Få gratis 3 lokale tilbud fra boligadvokater i Hobro
  • Udfyld Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra seriøse boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Spørgsmål før et boligkøb

23. november 2017. Der er mange spørgsmål, du bør stille dig selv, inden du skriver under på en slutseddel. Hvilken størrelse har du brug for og hvor mange rum? Muligheder for tilbygning/ ændringer? Husets generelle stand? Køkkenets størrelse og stand? Badeværelsets/toilettets størrelse, stand og antal?
Elevator? Hvor vigtigt er det på kort sigt og hvor vigtigt er det på lang sigt? Altan? Er det noget, du bruger? Størrelse og anvendelighed? Skal den være nord / syd / øst eller vestvendt?
Have? Størrelse? Kan du acceptere at dele have med andre? Naboer? Ugeneret eller åben grund? Lyset? Nord / syd / øst / vest?

Køb af sommerhus

Sommerhuse er steget kraftigt i pris i gennem de sidste år. Ifølge medierne er prisudviklingen på sommerhuse den rene guldgrube for sommerhusejerne. Hvis man kigger på tallene, så er prisudviklingen på sommerhuse over hele landet lidt højere end prisudviklingen på parcelhuse.
Fra fjerde kvartal 2013 til fjerde kvartal 2014 er priserne steget eksplosivt med 25,4 % - en ganske voldsom værditilvækst. Fra andet kvartal 2014 til andet kvartal 2015 er prisen på sommerhuse steget med 19,4 % ifølge de seneste oplysninger fra Danmarks Statistik.
Måske en indikation på at de voldsomme prisstigninger er aftagende. Det betyder til gengæld, at du i visse egne af landet kan gøre en rigtig god handel, hvis du kan finde det rette sommerhus til den rette pris.

Modtag 3 tilbud fra seriøse advokatfirmaer

Her er nogle få eksempler på områder som beskikkede boligadvokater i Hobro arbejder med:
  • Virksomhedsskatteordning
  • Licitation
  • Friværdi
  • Andelsboliglån
  • Købermægler

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9500 Hobro
ABC Skødekontoret
Mælkevejen 3, Oue
9500 Hobro
CVR: 27610587
Hjemmeside
Kramm - Jura For Dig
Chr Thisteds Vej 7
9500 Hobro
CVR: 35283455
Hjemmeside
Advokatfirmaet Søndergaard
Pakhusstræde 5
9500 Hobro
CVR: 28184298
Hjemmeside