Boligadvokat Hjørring

  • Få 3 billige tilbud fra boligadvokater i Hjørring
  • Du får kun tilbud fra professionelle advokater
  • Spar nemt 25 pct på en velegnet advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 friske tilbud fra boligadvokat i Hjørring - gratis

12. juli 2018. En boligadvokat i Hjørring går altid grundigt ind til arbejdet og fokuserer på det vigtigste i sagen: at få nærlæst alle dokumenter og indhentet det materiale, der savnes. Boligadvokaten kommer både omkring de almindelige dokumenter såsom købsaftalen, men er også omkring el-rapport, ejerskifteforsikring, husforsikring og dokumenter fra ejerforeningen.
Når en bolig bliver sat til salg, bliver der ofte udarbejdet en tilstandsrapport, en energimærkning og en el-installationsrapport. Dokumenterne giver dig som køber et samlet billede af boligens tilstand.
Boligadvokatens rådgivning omfatter altid et personligt møde med dig, hvor I sammen gennemgår handlens dokumenter. Du bliver informaret om juraen bag ved aftalen, hvad du skal være særlig opmærksom på og hvad der eventuelt ikke er almindeligt. Herudover drøftes tillige kort økonomien og din familieretlige situation.

Udlejning af sommerhus

I vinterhalvåret kan du maksimalt udleje i 11 uger. l sommerhalvåret kan du maksimalt udleje i 26 uger. Altså i alt 37 ugers udlejning om året. Vi skal påregne, at du naturligvis ikke får udlejet dit sommerhus fuldt ud, så lad os halvere antallet af udlejningsuger til 19 uger på årsbasis.
l højsæsonen forudsætter vi en realistisk lejeindtægt på 3.800 kr. om ugen. I vinterperioden forudsætter vi, at lejeindtægten realistisk kan være 2.500 kr. Et vægtet gennemsnit giver os en huslejeindtægt på 3.400 kr. pr. udlejningsuge.
Altså en årlig lejeindtægt på i alt 64.600 kr. El-varme, el og vand er forholdsmæssigt sat til 4.400 kr. Forestil dig begrænsninger belåningsmæssigt og øgede udgifter skattemæssigt. Eller fald i din families realløn. Så er der ingen tvivl om, at det vil indvirke på prisudviklingen i ejendomsmarkedet.

Spar op til 26% på en dygtig boligadvokat

Du kan få gratis tilbud fra boligadvokatfirmaer overalt i Hjørring kommune:
  • Skibsby
  • Horne
  • Vrå
  • Hæstrup Mølleby
  • Løkken

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9800 Hjørring

Advokaterne Amtmandstoften
Amtmandstoften 3
9800 Hjørring
CVR: 20879904
Hjemmeside
Advokatfirmaet Dyrberg & Brinkmann A/S
Brinck Seidelins Gade 14
9800 Hjørring
CVR: 21789046
Hjemmeside
Erstatningskontoret Rosendahl
Skelbækvej 61
9800 Hjørring
CVR: 28958137
Hjemmeside