Boligadvokat Hinnerup

  • Få 3 friske tilbud fra boligadvokater i Hinnerup
  • Du får kun tilbud fra faguddannede advokater
  • Spar mindst 25 pct på en dygtig advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud på en erfaren boligadvokat i Hinnerup

25. juli 2018. Få gratis og uforpligtende 3 konkrete tilbud fra boligadvokater i 8382 Hinnerup på din boligopgave. Du afgør selv, hvilket tilbud du vil sige ja tak til og er der ikke nogen af tilbuddene, du finder interessante, så må du gerne sige nej tak til alle tre tilbud.
En boligadvokat er din rådgiver i forbindelse med en ejendomshandel. Det er sælger som betaler ejendomsmæglerens salær, hvorfor ejendomsmægleren altid vil handle i sælger interesse. De fleste købsaftaler indeholder en fast tekst om, at ejendomsmægleren er sælgers rådgiver og at du derfor rådes til at søge egen rådgiver.
Det er som tidligere nævnt gratis og uforpligtende at oprette en boligsag her på siden, så derfor kan det næsten ikke blive enklere. Boligadvokaterne i Hinnerup konkurrerer om din boligopgave. Det betyder at du er sikker på, at få nogle friske tilbud. Vælg den hurtige løsning og bestil tre tilbud her!

Forældrekøb og lejekontrakt

Inden købsaftalen indgås, skal ejerforeningens vedtægter gennemgås for at sikre, at man overhovedet må udleje. Nogle ejerforeninger har nemlig vedtaget, at man ikke udlejer i ejendommen. Det skal fremgå af vedtægterne.
Kontroller også tingbogens servitutter for lignende regler. Hvis der ikke skriftligt er noteret en form for begrænsning på ejers ret til udlejning, kan du gennemføre handelen og udleje, til hvem du vil. Lav en skriftlig lejekontrakt, også selv om lejeaftalen indgås med et familiemedlem.
Det er primært i forhold til boligsikring, men også hvis man bliver uenige, er det rart at have formalia i orden. Du kan købe formularen til lejekontrakten i din lokale boghandel.

Undgå at betale for meget for en boligadvokat i Hinnerup

Her er nogle eksempler på spændvidden af opgaver et boligadvokatfirma i Hinnerup kan være behjælpelig med.
  • Leje af bolig
  • Friværdi
  • Ejerskifteforsikring
  • Bolighandler uden mægler
  • Afgiftsfrie gaver

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8382 Hinnerup

Revisorhuset Hinnerup ApS
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
CVR: 35679154
Hjemmeside
Ret & Råd Århus N
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
CVR: 32923984
Hjemmeside
Advokatfirmaet Niels Søndergaard
Møllevej 19
8382 Hinnerup
CVR: 34909423
Hjemmeside