Boligadvokat i Himmerland

  • Få gratis 3 stærke tilbud fra boligadvokater i Himmerland
  • Udfyld Udfyld skemaet online på mindre end 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

BoligiInformation på nettet

22. november 2017. www.boligsiden.dk - Dansk ejendomsmæglerforenings velfungerende side, der giver et overblik over boliger på tværs af ejendomsmæglerkæderne. Dog skal du være opmærksom på, at mæglere som ikke er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening ikke fremgår.
www.danskeboligadvokater.dk - En side hvor du som køber kan møde advokater, der har valgt at lave specifikke tiltag for at støtte køberne i boligmarkedet.
www.ebst.dk - Erhvervs- og Byggestyrelsens side. Her finder du en masse fakta og lovgivning for bolig og byggeri. Blandt andet Småhusreglementet m.m.

En senior lejebolig

Mange seniorer ville ønske, at de havde skrevet sig op til en lejebolig for mange år siden, for så ville de i dag kunne bruge hele overskuddet fra salg af ejerboligen til at forkæle sig selv og sin familie med.
Det er en god ide, tidligt at sørge for at blive skrevet op i et par boligselskaber, selvom de reklamerer med 20 års ventetid. For man ved aldrig, om man en dag får brug for lejeboligen.
Ifølge boligreguleringsloven skal man deponere tre måneders husleje som depositum, så har man i praksis en bolig for de næste mange år. Da man bor til leje, skal man kontakte udlejer, hvis der opstår problemer med el, vand, varme eller lignende. Så det er nemt og uforpligtende at bo til leje.

Undgå de useriøse advokatfirmaer

Boligadvokater i Himmerland spænder over en lang række forskellige arbejdsområder. Her er nogle eksempler:
  • Tagkonstruktion
  • Skøde
  • Seriesalg
  • Fast forrentning
  • Ejerforhold

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9200 Himmerland
Agri Nord Aalborg
Hobrovej 437
9200 Aalborg SV
CVR: 29038597
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kvadrat
Hobrovej 395
9200 Aalborg SV
CVR: 36458151
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bent Stamer
Hobrovej 395
9200 Aalborg SV
CVR: 29801622
Hjemmeside