Boligadvokat Hillerød

  • Få 3 solide tilbud fra boligadvokater i Hillerød
  • Du får kun tilbud fra fleksible advokater
  • Spar mindst 15 % på en faglærd advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Indhent gratis 3 billige boligadvokat tilbud i Hillerød

13. juli 2018. Søger du efter en dygtig boligadvokat i Hillerød? Så er du landet det rigtige sted. Her på siden kan du gratis og hurtigt få 2-3 gode tilbud fra kompetente boligadvokater i Hillerød, der gerne vil byde på din boligadvokatopgave. Der er uanset om det er en lille eller en stor sag.
Du skal blot indtaste din opgave i skemaet online på under fire minutter. På max. 38 timer, modtager du skarpe tilbud fra op til tre lokale boligadvokater i Hillerød. Du bestemmer helt selv, hvilket tilbud du vil acceptere. Hvis ingen af ​tilbuddene er acceptable, kan du uden problemer takke nej til alle tre tilbud.
Vores service er gratis og uforpligtende - så bliver det ikke nemmere. Få 3 billige boligadvokattilbud allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke mulighed netop nu så husk at lave et bogmærke til 3advokattilbud.dk.

Tingbogsattesten

I tingbogsattestens informationer om hæftelser fremgår det hvor meget gæld, der er tinglyst af sælger i den pågældende bolig. Er boligen for nylig blevet belånt til skorstenen, eller er der ligefrem registreret udlæg fra kreditorer, så bør du være på vagt.
Så har du nok med en sælger at gøre, der gerne vil have solgt i en fart for at kunne afklare sine gældsforpligtelser. Modsat kan du også opleve, at der er et lån, fra da boligen blev købt for 40 år tilbage, som må forventes at være betalt.
En sælger med ingen gæld i boligen har lave ligge-omkostninger og kan typisk bedre vente på den rigtige køber og gå efter maksimal pris. Det er en ganske interessant oplysning til brug for forhandling af kontantprisen.

Juridisk assistance i Hillerød kommune

Advokatkontorer i Hillerød dækker hele kommunen med hensyn til løsning af boligsager:
  • Hammersholt
  • Nørre Herlev
  • Uvelse
  • Freerslev
  • Ullerød

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3400 Hillerød

Advokat Lotte Borg Jørgensen
Roskildevej 10 A
3400 Hillerød
CVR: 35384138
Hjemmeside
Advokathuset Nordsjælland
Slotsgade 48
3400 Hillerød
CVR: 31471591
Hjemmeside
Advokat Peter Scheibel
Torvet 4
3400 Hillerød
CVR: 67656318
Hjemmeside