Boligadvokat Hillerød

  • Få 3 personlige tilbud fra boligadvokater i Hillerød
  • Du får kun tilbud fra rutinerede advokater
  • Spar nemt 40 pct på en kompetent boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Hillerød tilbud
Ageras Advokattilbud

Indhent gratis 3 billige boligadvokat tilbud i Hillerød

Søger du efter en pålidelig boligadvokat i Hillerød? Så læs roligt videre. Her på siden kan du gratis og hurtigt få 2-3 gode tilbud fra kompetente boligadvokater i Hillerød, der gerne vil byde på din boligadvokat opgave. Der er uanset om det er en lille eller en stor sag. Med 3 super tilbud kan du få op til 29% i rabat.
Forestiller man sig det nye 6 procents lån i en situation, hvor renteniveauet er steget til 10 procent, ja, så kan 6 procents-lånet indfries til kurs 60. Her kan man altså nedbringe sin restgæld på lånet med ca. 40 procent, mod at renten på det reducerede lån stiger fra 6 til 10 procent.
Det vil ofte kunne betale sig, også selv om ydelsen måske stiger lidt. Ved at konvertere op i rente, opnår man også muligheden for at konvertere ned igen, hvis renten falder igen, og dermed opnå en yderligere besparelse på ydelserne. Eksemplet illustrerer konvertering i forenklet form.

Tingbogsattesten

I tingbogsattestens informationer om hæftelser fremgår det hvor meget gæld, der er tinglyst af sælger i den pågældende bolig. Er boligen for nylig blevet belånt til skorstenen, eller er der ligefrem registreret udlæg fra kreditorer, så bør du være på vagt.
Så har du nok med en sælger at gøre, der gerne vil have solgt i en fart for at kunne afklare sine gældsforpligtelser. Modsat kan du også opleve, at der er et lån, fra da boligen blev købt for 40 år tilbage, som må forventes at være betalt.
En sælger med ingen gæld i boligen har lave ligge-omkostninger og kan typisk bedre vente på den rigtige køber og gå efter maksimal pris. Det er en ganske interessant oplysning til brug for forhandling af kontantprisen.

Juridisk assistance i Hillerød kommune

Advokatkontorer i Hillerød dækker hele kommunen med hensyn til løsning af boligsager:
  • Hammersholt
  • Nørre Herlev
  • Uvelse
  • Freerslev
  • Ullerød

Få 3 Boligadvokat Hillerød tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3400 Hillerød

Advokatfirmaet Furesøgruppen
Nordre Jernbanevej 44
3400 Hillerød
CVR: 15949392
Hjemmeside
Advokat Peter Scheibel
Torvet 4
3400 Hillerød
CVR: 67656318
Hjemmeside
Agrovi Advokater
Industrivænget 22
3400 Hillerød
CVR: 31458900
Hjemmeside