Boligadvokat Herning

  • Få 3 fantastiske tilbud fra boligadvokater i Herning
  • Du får kun tilbud fra reelle advokater
  • Spar op til 30 pct på en faguddannet advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud på en professionel boligadvokat i Herning

27. juli 2018. Et hurtigt kig på Danmarks Statistik giver modsatrettede oplysninger. Første kvartal af 2013 sammenlignet med første kvartal af 2014 viste en stigning i antal overnatninger udlejet af udlejningsbureauerne på 17%. Få 3 tilbud på en lokal boligadvokat i Herning.
Seneste citat fra Danmarks Statistik er, at færre tyskere har lejet sommerhuse i Danmark i de første fire måneder af år 2015. Opgjort i antal uger med udlejning var der 8% færre tyske gæster end i januar- april sidste år. Antallet af udlejninger til danskere er derimod steget med 18%.
Samlet har der i januar-april 2015 været et fald i antallet af udlejningsuger på sommerhuse på 3% i forhold til samme periode sidste år. Et fald på 3% er jo ikke alarmerende, men det er klart, at din investering afhænger af, hvor godt vores nabolande har det økonomisk.

Et lovpligtigt energimærke

Et lovpligtigt dokument, som sælger ved salg skal få udarbejdet til køber. Formålet med energimærket er, at give en vejledning om boligens belastning på miljøet mht. energiforbrug. Lidt mere jordnært set kan man som regel få en god fornemmelse af energiforbruget i boligen i form af el, vand og varme.
Der vil desuden være anført evt. forslag til forbedringer. På ældre boliger er det ikke unormalt, at de angivne ændringer omkring isolering med mere kan nedbringe varmeudgiften fra 20.000 kr. årligt til 15.000 kr. om året.
Så se om ikke energimærket kan give ideer til en række forbedringer, så der bliver lidt mere luft i dit budget. Hvis du påtænker at blive boende i mange år, vil alle energifremmende foranstaltninger tjene sig hjem.

Sammenlign priser fra boligadvokater online

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra boligadvokater overalt i Herning kommune:
  • Hammerum
  • Kølkær
  • Søby
  • Arnborg
  • Høgild

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7400 Herning

Othello Advokatfirma
Engdahlsvej 12 A
7400 Herning
CVR: 31585562
Hjemmeside
Advokatfirmaet Højbjerg ApS
Torvet 8, 1.
7400 Herning
CVR: 32347479
Hjemmeside
Bale Advokatfirma
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 32666310
Hjemmeside