Boligadvokat Hammel

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Hammel
  • Du får kun tilbud fra seriøse advokater
  • Spar let 15 % på en rutineret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Bestil gratis 3 boligadvokat tilbud i Hammel

22. juli 2018. Her er et område med et eksempel på, hvornår du kan have brug for boligadvokat assistance. Du har just købt en ejerlejlighed i 8450 Hammel men er usikker på, hvorvidt ejendomsmægleren har lavet en fejl. Kan du muligvis gøre krav gældende mod mægleren og i så fald hvilke krav?
Et godt råd er at bede om skriftlig redegørelse fra mægleren og efterfølgende gennemlæse alle dokumenter grundigt for bl.a. at få afklaret om mægleren kan holdes ansvarlig såfremt hun har begået fejl.
Det kan være kringlet at finde en pålidelig boligadvokat i Hammel. Brug derfor vores gratis tjeneste. Det er en god ide at få en uvildig vurdering af de forskellige lånemuligheder for at finde den løsning, som passer bedst til dig og din økonomi.

Overdragelse af ejerbolig til nært beslægtede

Ifølge skattereglerne kan man overdrage en ejerbolig til nært beslægtede til den offentlige vurdering, fratrukket 15%. En ejerlejlighed til en kontant handelspris på 1.157.000 kr. har typisk en offentlig vurdering på ca. 900.000 kr.
Det er altså fuldt lovligt at indgå en købsaftale med sit barn på 765.000 kr. og uden salgsomkostninger til en ejendomsmægler. Der er ikke nogen krav om, hvor længe barnet skal bo i lejligheden, før den igen kan sælges. Hvis barnet vælger at sælge lejligheden, så er overskuddet skattefrit.
Barnet vil altså i denne case få et skattefrit overskud med sig. Når man engang forhåbentlig sælger med et overskud, så kan man fratrække underskuddet fra den først indkøbte lejlighed. Det tidligere underskud fratrækkes først, inden beskatning udløses af resten.

Få tilbud fra billige og gode boligadvokater

Her på siden kan du få boligadvokat tilbud i Hammel indenfor f.eks. disse emner:
  • Finansieringsret
  • Ejerlejlighedsskema
  • Boligfinansiering
  • Banklån
  • Afdragsfri periode

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8450 Hammel

Advokat Palle Elholm
Vestergade 4
8450 Hammel
CVR: 71427412
Hjemmeside
Helle Bødker Madsen
Grønhøjvej 9
8450 Hammel
CVR: 21699330
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ole Steen Christensen
Østergade 10
8450 Hammel
CVR: 48209459
Hjemmeside