Boligadvokat i Halsnæs

  • Få gratis 3 hurtige tilbud fra boligadvokater i Halsnæs
  • Udfyld Udfyld skemaet på mindre end 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede boligadvokater

Få 3 tilbud

Boligadvokater med de bedste anmeldelser

3. august 2017. Behøver du hjælp til ejerboligfinansiering, nedkonvertering, entreprisekontrakt eller seniorbolig i Halsnæs kommune? Her på sitet kan du nemt og uforpligtende få tre 100% skarpe tilbud fra boligadvokater i Halsnæs kommune, som gerne vil løse din boligsag.
De boligadvokatfirmaer vi anbefaler i Halsnæs kommune, udfører deres job med stor faglig stolthed fordi de vil og kan - ikke fordi de skal. Stor faglig stolthed kendetegner disse boligadvokater, der alle har mange års erfaring og ekspertise bag sig.
Det er din sikkerhed for at få behandlet din boligadvokatopgave bedst muligt med det ønskede resultat. Udfyld kontaktformularen allerede i dag og få tilsendt 3 tilbud fra boligadvokater i Halsnæs kommune - det er aldeles gratis og uforpligtende.

Køb af en forurenet grund

Der er 20.000 kortlagte grunde i Danmark, heraf er lidt under halvdelen registreret på forureningsvidensniveau et. Og det er her, du som køber skal være opmærksom. For er registreringen af jordforureningen på vidensniveau to, ved man præcis, hvad problemstillingen er.
Jævnfør lovgivningen er det i så fald amtet, der i samarbejde med sælger, sørger for oprydning på grunden. Ved registrering på vidensniveau et ved sælger ikke, om der er et forureningsproblem, eller om grunden i praksis er, som den skal være.
Hvis du som køber støder ind i en sådan problemstilling, skal det naturligvis være helt afklaret, om der er tale om forurening eller ej, inden du køber boligen. Du behøver ikke omgående at forkaste enhver tanke om at købe boligen, hvis der er registreret en jordforurening. Få afklaret omfanget og typen af forurening.

Undgå at betale for meget for en boligadvokat

Vores netværk af erfarne boligadvokater dækker hele Halsnæs kommune:
  • Kregme
  • Brederød
  • Vinderød
  • Auderød
  • Evetofte

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3310 Halsnæs
Jacob Berner Rue
Harløsevej 17
3320 Skævinge
CVR: 27876749
Hjemmeside
Advokat Lærke Hesselholt
Islandsvej 10
3310 Ølsted
CVR: 33298676
Hjemmeside
Andersen & Svendsen advokater
Torvet 4B
3300 Frederiksværk
CVR: 21263982
Hjemmeside