Boligadvokat i Hørning

  • Få gratis 3 konkrete tilbud fra boligadvokater i Hørning
  • Udfyld Udfyld formularen online på under 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra grundige boligadvokater

Få 3 tilbud

Forhandling om køb af herskabslejlighed

3. august 2017. Både køber og sælger i denne bolighandel har handlet ejerbolig mange gange, og køber er bestemt ikke tilfreds med at skulle købe til prisen. Køber stiller derfor som et ultimativt krav for handlen, at sælger skal lade alle persienner og gardiner indgå i handelen. Værdien ligger et sted mellem 50-60.000 kr.
Mægler kontakter igen sælger for at informere om købers endelige krav. Sælger afviser at forære de dyre persienner og gardiner væk, men indvilger i at køber kan overtage dem for 30.000 kr. Mægler drøfter sagen med sælger, da overtagelsesdagen passer sælger perfekt, så sælger har mulighed for at undgå dobbelthusleje i en periode.
Mægler orienterer den potentielle køber om sælgers holdning og understreger over for køber, at sælger gerne vil vente længe på, at der dukker en køber op, som ønsker at betale den udbudte kontantpris.

Forældrekøb

At købe en ejerlejlighed med henblik på udlejning, er at drive erhvervsmæssig virksomhed med dertil hørende skattemæssige konsekvenser. Inden et sådan køb gennemføres, bør familiens privatøkonomi gennemgås med en revisor.
Alt efter indtægt, opsparing og friværdi i fast ejendom, er valg af finansieringsløsning og beskatningsmetode meget afgørende for, hvor god en investering man laver som forældre. Her er et klassisk eksempel på en beregning på et forældrekøb af en lejlighed til 1.000.000 kr.
Specielt for ældre ejendomme i de gamle bydele skal du være opmærksom på, at der er en fuld forsikring uden forbehold også mod svamp og insekt. For det kan blive rigtig dyrt for ejerforeningen, hvis problemer i de gamle ejendomme ikke kan dækkes af forsikringen.

Beskriv din advokatopgave og få nogle stærke tilbud

Boligadvokater i Hørning påtager sig eksempelvis disse type af sager:
  • Vedtægter
  • Entreprise
  • Boligsalg
  • Betalingsforpligtelser
  • Almene boliger

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8362 Hørning
Revisorhuset Hinnerup ApS
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
CVR: 35679154
Hjemmeside
Advokatfirmaet Niels Søndergaard
Møllevej 19
8382 Hinnerup
CVR: 34909423
Hjemmeside
Advokatfirmaet Tony Lund-Burmeister
Lindegårdsvej 8
8320 Mårslet
CVR: 35615504
Hjemmeside