Boligadvokat i Høng

  • Få 3 seriøse tilbud fra boligadvokater i Høng
  • Du får kun tilbud fra fleksible advokater
  • Spar mindst 20 % på en lokal advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudFå gratis 3 tilbud på en god og billig Høng boligadvokat

22. december 2017. Når man har brug for en boligadvokat i Høng, kan det være en stor udfordring at få et godt tilbud, hurtigt og nemt. Derfor stiller vi denne gratis formidling-service til rådighed for dig, så du får nem og hurtig adgang til professionelle advokatfirmaer, der byder på din opgave i Høng.
Kun et par arbejdsdage efter du har lagt din advokatopgave ind i vores system, modtager du 3 tilbud på opgaven fra interesserede advokater. De tre tilbud kan du kigge igennem, i dit helt eget tempo. Udvælg derefter det tilbud du synes bedst om.
Med en ganske lille indsats, kan du få et godt tilbud og spare mange penge, ved at bruge vores gratis service. Vi samarbejder udelukkende med autoriserede boligadvokater på Sjælland så derfor er du i gode hænder, når du opretter en boligadvokatopgave her på 3advokattilbud.dk.

Forhandling om den udbudte pris

Mægler: Sælger er ubøjelig med hensyn til den udbudte kontantpris. Det er prisen på villaen. lsær fordi de K3 fejl, der skal rettes jævnfør tilstandsrapporten, er medregnet i vurderingen. Desuden er der mange fremvisninger på boligen.
Du kan returnere bolden stille og roligt: Jeg kan sagtens forstå, at sælger mener, ejendommen bør være mere værd. Men det kræver altså en række forbedringer at nå dertil. Jeg har meget svært ved at se, hvordan jeg kan få min bank med til at finansiere en højere kontantpris.
Jeg vil gerne prøve, men den skal ikke afvige meget fra mit tilbud, for så må jeg desværre trække mig fra handelen. Hvilken pris kan sælger acceptere, for så vil jeg forelægge det for min bank?

En billig advokat kan godt være en fremragende advokat

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede boligadvokater i Høng:
  • Renteudvikling
  • Prioritetslån
  • Moms og afgifter
  • Løsøre
  • Landbrugsret

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4270 Høng
Faberman Advokat ApS
Kanalstræde 10
4300 Holbæk
CVR: 33151357
Hjemmeside
Kastholm Lawaetz Advokater
Labæk 3
4300 Holbæk
CVR: 34928134
Hjemmeside
Selandia Advokater P/S
Isefjords Allé 8
4300 Holbæk
CVR: 36942789
Hjemmeside