Boligadvokat Høng

  • Få 3 seriøse tilbud fra boligadvokater i Høng
  • Du får kun tilbud fra faglærde advokater
  • Spar nemt 30 pct på en reel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 tilbud på en god og billig Høng boligadvokat

27. juli 2018. Når man har brug for en boligadvokat i Høng, kan det være en stor udfordring at få et godt tilbud, hurtigt og nemt. Derfor stiller vi denne gratis formidling-service til rådighed for dig, så du får nem og hurtig adgang til professionelle advokatfirmaer, der byder på din opgave i Høng.
Kun et par arbejdsdage efter du har lagt din advokatopgave ind i vores system, modtager du 3 tilbud på opgaven fra interesserede advokater. De tre tilbud kan du kigge igennem, i dit helt eget tempo. Udvælg derefter det tilbud du synes bedst om.
Med en ganske lille indsats, kan du få et godt tilbud og spare mange penge, ved at bruge vores gratis service. Vi samarbejder udelukkende med autoriserede boligadvokater på Sjælland så derfor er du i gode hænder, når du opretter en boligadvokatopgave her på 3advokattilbud.dk.

Forhandling om den udbudte pris

Mægler: Sælger er ubøjelig med hensyn til den udbudte kontantpris. Det er prisen på villaen. lsær fordi de K3 fejl, der skal rettes jævnfør tilstandsrapporten, er medregnet i vurderingen. Desuden er der mange fremvisninger på boligen.
Du kan returnere bolden stille og roligt: Jeg kan sagtens forstå, at sælger mener, ejendommen bør være mere værd. Men det kræver altså en række forbedringer at nå dertil. Jeg har meget svært ved at se, hvordan jeg kan få min bank med til at finansiere en højere kontantpris.
Jeg vil gerne prøve, men den skal ikke afvige meget fra mit tilbud, for så må jeg desværre trække mig fra handelen. Hvilken pris kan sælger acceptere, for så vil jeg forelægge det for min bank?

En billig advokat kan godt være en fremragende advokat

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede boligadvokater i Høng:
  • Renteudvikling
  • Prioritetslån
  • Moms og afgifter
  • Løsøre
  • Landbrugsret

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4270 Høng

Advokatfirmaet Jens Iversen ApS
Møllebakkevej 66
4243 Rude
CVR: 16728896
Hjemmeside
Advokat Steen Djurtoft ApS
Casper Brands Plads 9
4220 Korsør
CVR: 15552700
Hjemmeside
Advokat Peter Christiansen
Konge-Åsen 49
4230 Skælskør
CVR: 21842796
Hjemmeside