Boligadvokat i Græsted

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Græsted
  • Udfyld Udfyld skemaet på mindre end 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne boligadvokater

Få 3 tilbud

Sådan bestiller du 3 tilbud fra advokater i Egedal kommune

3. august 2017. Modtag 3 aktuelle tilbud på et billigt og reelt boligadvokatfirma i Græsted. Indtast din opgave i skemaet online på tre minutter og modtag tre hurtige tilbud fra boligadvokatfirmaer i Græsted-området. Ved en boligadvokatsag, er der typisk mange spørgsmål, der trænger sig på.
Her på 3advokattilbud.dk kan du få 3 tilbud fra boligadvokater i eller i nærheden af Græsted, der gerne vil håndtere din sag. Advokater bør ikke sammenlignes udelukkende på prisen men også på deres tidligere bedrifter så du skal altid søge oplysninger på en boligadvokat inden du indgår et samarbejde.
Ofte foreslås et møde, hvor du informeres om mulighederne for at løse din opgave hhv vinde din boligsag. Så afgives der et bindende billigt tilbud, så du ved præcis, hvor meget sagen vil ende på. Større sager udføres på timepris til satser på 1.600 - 2.100 kr i timen.

Fejl og mangler angivet i tilstandsrapporten

Hvis det bliver oplyst i tilstandsrapporten, at fx el-, vvs-, isoleringsarbejde eller lign. ikke er lovligt udført eller har fejl og mangler, så få en fagmand til at besigtige det specifikke problem. Så får du samtidig en god fornemmelse af, hvad det koster at få forholdene rettet.
Få evt. selv fat i en byggesagkyndig, der kan udføre en generel kontrol af boligens stand og bed derefter evt. om et overslag over mulige forbedringer. Ved væsentlige fejl beskrevet i tilstandsrapporten er der i praksis to løsninger - alt efter temperament.
Et kontant prisafslag eller en aftale om, at sælger skal udbedre mangler før overtagelse. Men husk altid, hvis sælger skal udbedre, at det er beskrevet så detaljeret som muligt, hvorledes udbedringen skal gennemføres, og at det skal udføres håndværksmæssigt korrekt. Der er ingen grund til, at der opstår tvivl om arbejdets udførelse.

Få gratis tilbud fra kompetente boligadvokater i Bagsværd

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle boligadvokater i Græsted håndterer dagligt.
  • Mortifikation af pantebreve
  • Rentetilpasningslån
  • Retsanmærkning
  • Sommerhuse
  • Udbetalingskurs

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3230 Græsted
Advokat Hans Johansen
Breddam 55
3230 Græsted
CVR: 44663414
Hjemmeside
Axus Advokater ApS
Munkebakke 22
3230 Græsted
CVR: 28511620
Hjemmeside
Advokat Lo Breiding
Præstevejen 94
3230 Græsted
CVR: 32633226
Hjemmeside